|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מתאמן 3 פעמים בשבוע
ABXCXXX יש לי אפשרות להתאמן 4-5 פעמים בשבוע אבל אני לא יודע איך לחלק... A: חזה+יד קדמית לחיצת חזה רגילה 3X8 לחיצת חזה בשיפוע חיובי 3X8 לחיצת חזה עם דאמבלים בשיפוע שלילי 3X10 פרפר במכונה 3X10 כפיפת מרפקים עם משענת כזו... 3X8 כפיפת מרפקים עם מוט W ומשענת 3X8 פטישים 3X10 B רגליים + כתפיים לחיצת רגליים במכונה 3X8 פשיטת רגליים 3X10 כפיפת רגליים 3X10 התרגיל הזה בשביל התאומים http://exrx.net/WeightExercises/Gast...CalfPress.html *סקוואט אני לא עושה מסיבות אישיות (ולא,אני יודע שזה לא יעצור לי את הגביה)* לחיצת כתפיים במכונה 3X10 משיכת מוט לסנטר 3X8 הנפות לצדדים 3X10 C גב+ יד אחורית בנט אובר במכונה 3X10 משיכת פולי עליון לכיוון החזה 3X8 חתירה במכונה 3X10 מתח 3X8 לחיצה צרפתית 3X8 פושדאון 3X10 ומקבילים אחיזה צרה 3X8 מה דעתכם?
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() תתאמן 4 פעמים בשבוע
abxcaxx bcxabxx caxbcxx אתה יכול להחליף קצת זה ככה בעיקרון בקשר לחלוקה, הייתי מחליף את היד האחורית עם היד הקדמית (אימון a חזה יד אחורית ואימון c גב יד קדמית) בנט אובר הייתי עושה חופשי ולא במכונה, או שמחליף את זה בtbar. בכתפיים במקום משיכת מוט לסנטר הייתי עושה לחיצת כתפיים עם דמבלים. כל השאר נראה בסדר. והתרגיש שהבאת סרטון שלו נקרא לחיצת תאומים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
2. לגבי הרגליים, סתם שונא את התרגיל? מפחד שיישבר לך הגב? אולי דדליפט יתאים לך?
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולמה הורדת מלא תרגילים בשרירים הקטנים,זו הרי תוכנית ABC לא אמורים להיות 3 תרגילים לשריר קטן? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() כנראה שעבדת עם טכניקה לא טובה נסה לבצע עם טכניקה טובה ותראה מה תרגיש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
2. יד קדמית עובדת חזק בגב וכנ"ל יד אחורית וכתפיים בחזה, מה שיוצר אצלך מקרה שבו יש לך שני אימונים לכל שריר קטן בשבוע.
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אפשר רק סרטון של בנט אובר חופשי לא במכונה?
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()