|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום, מקווה שהגעתי לפורום הנכון.
לאחרונה התחלתי בתהליך לפיתוח הגוף ושיש לי מספר שאלות כי אני חדש לגמרי בנושא.. הגובה שלי הוא 1.68 והגיל 22. 1. האם פיתוח הגוף יעזור קצת לגובה? 2. אילו אימונים חשובים בעיקר? 3. קניתי לא מזמן תוסף מהאתר שנקרא gh הורמון גדילה לגוף, עד כמה הוא באמת משפיע לפיתוח הגוף ? אשמח לתשובה ממכם ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ציטוט:
2.אימונים אינטסיבים ותזונה נכונה 3.לא יודע עד כמה זה יעזור לך אבל הורמון גדילה זה לא (ולרוב זה מזויף) זה פורמלה שעוזרת בהגברת הפרשת ההרמון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() גם אם היית נער , 93 אחוז מהגובה זה גנטיקה .
אני מציע לך ללכת לקרוא קצת מאמרים , לצבור בסיס ואז לבוא עם שאלות יותר ספציפיות.
![]() |
#4 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() תחליף את המוצר שקנית באבקת חלבון ....כל כך מיותר שזה לא להאמין...
במיוחד ובמיוחד ובמיוחד כשרק התחלת להתאמן...
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() עבר הזמן של הגדילה אבל פיתוח גוןף יפצה על זה תאמין לי
2)תלוי מה אתה רוצה- חיטוב-אירובי(ריצות אופניים) אנאירובי(משקולות)-פיתוח ןחיזוק גוף 3)לא יודע אם הוא משפויע בגיל הזה בכלל הייתה ציך לעשות את זה מוקדם יותר |
![]() |
![]() |