|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום אני בן 18 שוקל 53 וסובל מעקמת בגב.
לאחרונה התחלתי להתאמן במכון כושר מיוחד לגב בכדי לטפל בבעיה הזו אני מתאמן פעמיים בשבוע שעה בכול פעם, המאמן המליץ לי לרכוש "גיינר" גם בשביל להשמין וגם בשביל לשתות אחרי האימון כמו כן אני מתאמן בבית כול יום כמה תרגילים כ20 דקות.. אני מחפש שם של אבקה שחייבת להיות באישור משרד הבריאות,לא משנה לי מאיזה חנות,שתהיה טעימה ורצוי כמה שיותר קטנה כי בשביל התחלה אני לא רוצה ישר לקנות 4 קילו וכו'.. אשמח לתשובה בהקדם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ציטוט:
תקרא אותה ותבחר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תן את הגובה שלך, אתה צריך גיינר? אוקיי, 4 קילו זה בכלל לא 'המון' או אך שאתה קורא לזה, ה4 קילו האלה לא מספיקים ליותר מחודש.. תלוי באיזו אבקה. מאיפה קונים? האתר הזה זה הפורום של ה'חנות' / 'חברה' תכנס לפה ויעשו לך אחלה מחיר שבעולם מה גם אתה חבר בפורום ותקבל בונוס www.israelbody.org או תתקשר ותתיעץ : 03-6738373 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() Perfect 3000
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() וואלה אחי כל הודעה שלך זה perfect 3000 מה נסגר ?????????? זה לא מתאים לו בגרוש
אם אמרו לך שזה טוב לך זה לא טוב לכל העולם, ואחי אני לא ממליץ לך שום גיינר אתה על 53 קילו אתה צריך לאכול אוכל זאת לא תיהיה לך בעיה לעבור תbmr שלך, ואל תחשוב לכיוון אבקות במשקל כזה רק אוכל יעזור. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חחח
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() כן ששחכתי לציין שהגובה שלי הוא 1.82 ,וקשה לי לאכול אני לא מסוגל לאכול בכמות שאני צריך כדי להשמין לכן אני מעוניין באבקה חוץ מזה אני יודע ש4 קילו מספיק מספיק לחודש אבל במידה ולא יהיה לי טעים חבל סתם לזרוק כסף..
ואני מחפש אך ורק אבקות שיש עליהן אישור של משרד הבריאות זה לא חייב להיות מ"ישראלבודי" פשוט תנו לי שם של אחת כזו ואני כבר אקנה אם יש בחנות אז סבבה... חוץ מזה אני כן חייב להתאמן יום יום בבית כי זה לא כושר רגיל זה סוג של פיזותרפיה ופעמיים בשבוע לא יעזרו אני צריך להתמיד יום יום כדי שזה יעבוד.. מה שכן שאני במכון אני מרגיש שאני ממש מתאמץ ומתעייף.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() פרפקט 3000 זה גיינר מעולה אבל הטעם וניל מגביל ואם אתה אוהב שוקו קח שוקו שלא תתבאס.
כמו כן הסיריוס מאס מצוינת בטעם בננה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() האם האבקות הללו מאושרות על ידי משרד הבריאות?
חוץ מזה אני רוצה או טעם וניל או שוקו בלבד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
יש פה בעיה ש90% מהפורום לא מבינים האבקות זה כדי לעזור הם לא באין להחליף, כשאתה אומר אני לא מסוגל לאכול בכמות שאני ישמין ואתה צריך איזה 2500 להשמין המצב שלך לא טוב איזה אבקה צריך ליקנות זאת אמורה להיות הבעיה הכי קטנה שלך, הבעיה האמיתית שאתה לא אוכל אוכל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() אני יודע את זה אחי אני אוכל בעיקרון רק 3 פעמים ביום וכנראה לא מספיק מה אני יעשה.. האבקה לא תחליף את מה שאני כבר אוכל היא תעזור להוסיף מה שחסר אני מקווה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() אתה רוצה לעלות במשקל , לא בטוח שאתה זקוק לתוסף כגון גיינר בשביל לעשות זאת . אבל בכדי שתוכל להיות בטוח ולדעת בוודאות מה אתה צריך כדי לעלות על דרך המלך ולראות תוצאות מהר... יש מדריך שהרכבתי קל ופשוט שאם תעבור עליו ותעשה צעד צעד כל מה שכתוב , אתה על דרך המלך ..
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=39074 תודה ![]() חבר'ה אני מדגיש לא סתם פתחנו את האשכול הזה... לא סתם שאנשים מבקשים עזרה בלעלות במסה יש להפנות אותם לאשכול הספציפי הזה... תעלה אחרי כן את כל הנתונים אחרי שקראת והרכבת הכל ![]()
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() יצא לי שאני שורף:1556.238 קלוריות במנוחה ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מנהל ראשי
|
![]() לגובה שלך אתה שוקל יחסית מעט ולכן יש לך לאן לעלות ולהתפתח, מפרטים ראשונים שנתת על עצמך באמת נשמע שאתה צריך אבקה חזקה יחסית כמו הפרפקט 3000 או הסריוס מאס שניתן למצוא באתר.
כל המוצרים עם אישור של משרד הבריאות ככה שמהבחינה הזאת אתה יכול להיות רגוע, על מנת לקבל התאמה אישית טובה יותר של האבקה המתאימה לך אני ממליץ ליצור קשר עם החנות במספר 1-599-500-590 אני בטוח שכל אחד מהנציגים ישמח לעזור לך, כמובן שאתה יכול להרגיש גם חופשי ליצור איתי קשר במספר: 050-6929029. בהצלחה! שלומיק