![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו יכול לסכם לי בקצרה על התוכנית הזאת או להביא מאמרים בעברית ודוגמאות לתוכנית? כי כשניסיתי לחפש מידע באתר זה לא הצליח לי ורשם:
"המילים הבאות נפוצות מאוד, או ארוכות מדי, או קצרות מדי ולא היו בחיפושך :hst" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=82&Page=1
http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=82&Page=1
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הזאת(hst) ירשום אותה וירשום האם ואיך היא עזרה לו...
מה שלא הבנתי בתוכנית זה: 1. אחד העקרונות שלה זה לעלות את המישקל כל אימון... אז נגיד שבאימון השישי(האחרון) של ה15 חזרות אני מרים בתרגיל מסויים משקל של rm15 (לדוגמא 30 קילו). בשבוע הבא(השבוע של ה10 חזרות), אני מתחיל להרים באותו התרגיל משקל של 50% מ RM10 (לדוגמא 20 קילו). אז מה שקורה זה שהמישקל קטן וכך גם הגירוי...זה לא נוגד את עקרון התוכנית?... 2. דבר נוסף שלא הבנתי זה מה הוא ההבדל העיקרי בין HST לבין תוכניות כמו ABCD ? עד עכשיו עבדתי רק עם ABCD. בזמן האחרון אני שוקל לעבור לHST אבל אני עדיין לא הבנתי את מלוא התוכנית (אם תתנו דוגמאות זה יעזור לי) וגם מהו ההבדל המשמעותי בין שני התוכניות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הקפצה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() איפה אתה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
קראת את המאמרים על HST ששמתי פה?
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא מצאתי...
גולן רשם שרק באימון השישי (האחרון) בכל בלוק מרימים את המקסימום (rm) . באימון הראשון מתחילים מ50 אחוז ואז עולים בהדרגה במהלך האימונים עד 100 אחוז מהמישקל(באימון השישי). אז אם אני עכשיו נמצא באימון האחרון של ה15 חזרות, יומיים אחרי זה אני מתחיל אימון של 10 חזרות אז אני צריך להוריד משקל ולעבוד עם משקל של 50 אחוז ממשקל המקסימום שאני יכול להרים ב10חזרות (שהוא קטן ממשקל המקסימום של 15 חזרות). אני צודק? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כל כל התלהבתה מהתוכנית, למה אתה לא מגיב. צריך עזרה בבניית התוכנית.
|
![]() |
![]() |