|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה ליקנות סיריוס מאס אני מיתלבט ביגלל הבדיקות מעבדה שיצהוא אבל לא ניראה לי שזה כולכך משמאותי ודבר שני אני רוצה לדעת עם יכולים לתת לנו חצי חצי לי ולחבר אנחנו קונים ת5 קילו ליבדוק איך זה משפיע אלינו ועם זה בריא ביכלל לקחת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חצי חצי אולי תעלה קילו במקרה הטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה עם הבקה שלמה אני יעלה בקושי 2 קילו לזה אני משלם 400 שקל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אם תעלה או לא זה תלוי במאזן קלורי, לא באבקה זו או אחרת
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כן אני יודע השאלה שלי עם שווה לי לחצות אותה לחצי 200 200 כל אחד וזה יתן תוצאות לכל אחד הכסף הזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עליתי איתה משהו כמו 3קילו וזה אבקה מצויינת ממליץ לך לקנות אותה בחום עם היה לי כסף וההורים לא היו משגעים אותי הייתי מיצדי קונה עוד אחת ![]() ולא ממליץ לך לחצות חצי חצי תקנה לבד תעלה משהו כמו 3-4ק"ג וכמובן שזה תלוי במאזן הקלורי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() לדעתי זה שטויות, כשההיתי על 90 קילו לא הישתמשתי וגדלתי ,
וזאת שאלה מטומטמת אם כדאי חצי חצי כי הרי אתה יודע שהדבר היחיד שקשור לעליה שלך זה רמת הקלוריות שאתה מוציא לאלה שאתה מכניס , אז שוב זה יכול לעזור רק עם תאכל אבל אם אתה אוכל הרבה תלא צריך אותה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חבל על הכסף, במידה ויש לך שק שלם ואתה משתמש רק בחצי מנה ביום השק בכל מקרה יספיק רק לחודש פחות או יותר, ולך יש חצי שק - לא משתלם.
אם אתה בנאדם שמאוד קשה לו להכניס אוכל לגוף, תקרא קצת ותכתוב לעצמך תפריט שבו תיהיה הכמות הגדולה ביותר של האוכל שאתה יכול להכניס ביום ותראה אם אתה סוגר את הערכים שאתה באמת צריך, אם באמת לא תוכל אז תשקול לקנות גיינר ולתסף איתו בכמויות קטנות יותר של קלוריות 200-400 לדוגמא, כך הוא יספיק ליותר זמן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל ראשי
|
![]() המוצר הוא אחד הגיינרים היותר מומלצים שיש לנו בחנות, ובהחלט אפשר לעלות עם שק של 5.5 ק"ג באזור ה 2-5 ק"ג במומצע.
במידה ואתם לוקחים שק אחד לשניכם זה בסדר בתור התחלה, רק קח בחשבון שהעליה תהיה יחסית קטנה למרות שיש סיכוי שתורגש עליה, הייתי לוקח כף ביום כך שהמוצר יספיק לכל אחד מכם לקצת יותר משבועיים. אבל כמובן שהאופציה העדיפה היא שק לכל אחד. אשמח לעזור תמיד במידה ויש לך שאלות נוספות, שלומיק 050-6929029
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אם כבר פרפקט 3000 תהיה יותר ריאלית מבחינת עליה במשקל או במסה הערך הקלורי שם הרבה יותר גבוה מסיריוס מאס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולפותח הפוסט עדיף שתקדיש את הכסף הזה במקום לקנות גיינר,ללכת ללמוד עיברית כמו שצריך.
![]() |