|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() Bmr 1500
מסה שמתי לב שהסיבים תזונתיים שלי זה קצת מידי,מה להוסיף\לשנות? בוקר : טונה במים 70 גרם כוס קורנפלקס אלופים כוס חלב 3 אחוז שומן לחם אחיד פרוסה אחת מלפפון ביניים לחם אחיד 4 פרוסות ביצה קשה חמאת בוטנים 1 מלפפון צהריים 2 עגבניות לחם אחיד 2 טונה במים 30 גרם כפית שמן זית לפני אימון : 2 בננה אחרי אימון : טונה במים 50גרם 1 ביצה קשה תפוחי אדמה אפויים 150 גרם לחם אחיד 2 פרוסות ביניים: כוס קורנפלקס אלופים כוס חלב לפני שינה : כפית שמן זית טונה במים 30 גרם סכ"ה קלוריות : 2115 קלוריות סכ"ה חלבון : 129.3 גרם סכ"ה שומן : 45.8 גרם סכ"ה פחמימות : 291.9 גרם סכ"ה כולסטרול : 558.4 מ"ג סכ"ה סיבים תזונתיים : 15.2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() לדעתי אתה צריך יותר קלוריות.
משהו כמו 2300-2400 ואין לך פחמימה פשוטה אחרי אימון |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() דוגמא לפחמימות פשוטות...(מאכלים)..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() הסיבים יצאו לך קצת מדי כי לפי דעתי לא חישבת את הערכים התזונתיים של הפירות והירקות אני בטוח ב100%.
צא מהסרט שאתה תעלה במסה עם 2100 קלוריות לפי דעתי אם אתה רוצה להעלות במסה להוסיף עוד 400-500 קלוריות בקושי יוצא לך מאזן חיובי וחבל.. תפריט מעולה סה"כ הייתי אחרי אימון מחליף את הלחם בפחמימה יותר זמינה כמו שיבולת שועל ודגנים.. חסר פה בשר בתפריט וזה גרוע בבשר יש לך ויטמין b12 שחשוב לך מאוד לשיפור ביצועים אז כך את זה לצומת ליבך.. בהצלחה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה שייקה - איזה בשר אפשר לאכול? - המבורגר למשל זה טוב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() לא ממליץ על המבורגר בכלל מבחינת ערכים כנל קבב אבל כן חזה עוף, בשר בקר, בשר אדום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שאתה אומר חזה עוף,זה כולל גם שניצל?
דרך אגב מה אתה אומר על זה - אני אוריד את כמות הלחם אחיד ובמקום זה אוסיף עוד פירות,זה יהיה תחליף טוב לדעתך - וגם יעלה לי את הסיבים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() לא אבל כעיקרון זה סיפור מההפטרה להתחיל לבשל חזה עוף ושהוא יבש זה בכלל בעיה להכניס רוטבים ותבלינים וכו.. אבל מבחינת חלבון חזה עוף אמיתי לא רואה את השניצל חזה עוף.. אבל כן אפשר להחליף בשניצל העיקר שתהיה כמות חלבון מספקת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה הייתה אוכל אם היית בסיטואציה שלי?
ועוד פעם אני שואל - האם להפחית את כמות הלחם אחיד בפירות או ירקות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() אחי אני תלמיד בעיקרון ואמא שלי שונאת לראות אותי במטבח עם מקבלת חלחלה במיוחד שאני יבשל לה חזה עוף היא תירה בי ישר עם m16.. אני מחמם רבע קילו של שניצל שזה יוצא בסביבות ה30 גרם חלבון.. אם יש לך זמן ועצבים להכין אז יכול להיות מצויין אם אין זמן אפשר להחליף בשניצל, פשוט בכמות גדולה יותר שיהיה מאשן שווה של ערכים פחות או יותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לא ענית לי אבל,האם להפחית את כמות לחד האחיד שאני אוכל ולהוסיף במקום זה פירות וירקות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() במסה אני יגיד לך בקיצור מה צריך לאכול
7 מנות חלבון ביום שבכל מנה יש בארך 30 גרם חלבון ו7 מנות פחממה.לא צריך להיתבייש חח להכניס הרבה זה טוב. גם רק צריך לסדר את וואיפשר לעוסיף שומן איכיותי נגיד פה שם תחינה חמת בוטנים שמן זית שקדים לא בעיה.. נגיד בנת חלבון של אחרי המכון עדיף להכניס בננה ...בלילה כמה פרוסות לחם טוב או כמה פרירחיות אורז נגיד בבוקר מנת חלבון ופחממה זה אומר נגיד קופסת קטו'ג או טונה במים אם 4 פרוסות לחם איפשר פריחיות אורז
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מה שאני סכ"ה רוצה שתגידו לי כמה קלוריות בערך אני צריך עוד להוסיף והאם להוסיף עוד חלבון פחמימות שומן משהו כו'... - ובאיזה ארוחה לשלב חזה עוף?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() ?????????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תוסיף איזה 20 גרם שומן איכותי, ותגיע ל6-8 מנות ירקות ופירות ביום.