![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
![]() אוקי...
אז מזה שבוע וחצי יש לי כאבים באזור המפשעה או מפסעה מה שלא אומרים... בצד שמאל.. ניגשתי לרופא אחרי שבוע הוא חושש לדלקת בשתן..אבל ברוך השם אין תסמינים כמו צריבות או דם בשתן... האם אני יכול להתאמן? האם זה מסוכן? תודה ![]()
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
אובחנת ע"י סטיק בשתן אני מניח. שלחו אותך גם לבדיקת שתן כללית? בכל מקרה- יש לקחת אנטיביוטיקה (אופלודקס, מקרודנטין) במקרה של דלקת. מומלץ לא להתאמן כמה ימים עד שהתסמינים חולפים. רפואה שלמה.
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
![]() ציטוט:
האם אני יכול להתאמן? בבדיקה מול אורולוג הוא טוען שכן ואם יש כאבים אז לקחת משכך כאבים או לא להתאמן... מה אתה ממליץ? תודה
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
אם אתה רוצה חוו"ד נוספת- זכותך להיבדק ע"י אורולוג נוסף. רפואה שלמה.
![]() |