|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
עזרה בבניית תוכנית
אהלן אני מתאמן כבר חודשיים- 3 עד 4 פעמים בשבוע ונהייתי מכור.
מה שכן אני רוצה להכין תוכנית אישית התייעצתי עם המדריך בחדר כושר והוא הכין לי תוכנית אבל אני לא מרוצה אני מרגיש ירידה בכושר והפסקה של ההתקדמות בעקבות התוכנית. לחזור למה שהייתי עושה פעם נראה לי לא טוב (הייתי עושה הכל בשעתיים אימון) וגם כנראה לא בריא. קצת על עצמי שוקל 75 ק"ג, 175 ס"מ, בן 22 אני אשמח לתגובה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() היי,
תן קצת יותר פרטים על עבר האימונים שלך. איזו תוכנית התאמנת, איזו חלוקה, כמה ימים בשבוע, כמה סטים + חזרות? הכל כולל הכל... מה המטרה שלך, אתה רוצה להוסיף מסה או להוריד אחוזי שומן? האם התוכנית הקודמת שעבדת איתה הביאה אותך על סיפוקך?
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() במשך חודש וחצי עשיתי הכל בכל אימון ז"א
גב, חזה, כתפיים, דו ראשי ,תלת ראשי, טרפז ובטן הכל באימון אחד עם כל מגוון התרגילים בצורה של 4 כפול 15 בכל סט ובכל תרגיל. סה"כ שעתיים אימון 3 עד 4 פעמים בשבוע. אין לי צורך להוסיף מסה אחרי שכבר הורדתי 15 קילו באירובי חודשיים לפני תחילת האימונים, כרגע אני נמצא במצב האופטימלי מבחנת משקל כאשר האחוזי שומן מתאזנים אצלי בגוף ואני מעלה משקל בשרירם טהורים נטו. עכשיו כמובן שהרגשתי טוב עם התוכנית הקודמת כל אימון הייתי גומר כמו שור ומחכה לחזור כבר לאימון הבא, אבל ידוע לי שזה לא בריא ולכן אני צריך תוכנית מחולקת לימים |
![]() |
![]() |