|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() האם מומלץ/אפשר להתאמן בתכנית 5 פעמים בשבוע שמתנהלת ככה:
abcxabx abcxabx ככה שה3 האימונים הראשונים של ראשון-שני-שלישי הם חלוקת ABC [חזה-אחורית, רגליים-כתפיים, גב-קדמית]. וה2 האימונים של ימי חמישי-שישי יהיו בחלוקה של AB [חזה-כתפיים-אחורית, גב-קדמית-רגליים]. ????????????? או שעדיף להשאר בעבודה של ABC 5 כזאת abcxabx cabxcax bcaxbcx? או שבכלל אתם ממליצים על חלוקה שונה?! לא לנחש בבקשה, מי שיודע שיגיד. תודה מראש! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() אתה יכול לעשות כך
axbxcxd d= שריר שאתה רוצה לתת לו דגש |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() גם אפשרות, תודה.
אבל יש כמה דברים ש"מפריעים" לי... -אני רוצה לעבוד 5 פעמים לא 4. -תדירות של פעם בשבוע על שריר לא מספקת אותי. -וגם אני לא חושב שיש איזשהו דגש אפשרי שאני רוצה לעבוד עליו כרגע. אם למישהו יש עוד הצעות, תנו בראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() אם אתה עובד גב כמו שצריך בabc, אתה לא תוכל יומיים אחר כך לעבוד שוב גב, ככה שהאפשרות שהצגת לא ממש ריאלית.
זאת דוגמה, כן? גם רגליים לא תוכל לעשות בחלוקה שהצגת. עדיף לדעתי לעבוד בדרך השנייה. גם בדרך השנייה תשים לב שאתה לא עושה פעמיים בשבוע דדליפט\סקוואטים כבדים, כי אתה לא תעמוד בזה. אם יוצא לך רגליים\גב פעמיים בשבוע, תעשה רק בפעם הראשונה את התרגילים הכבדים, ותגוון בתרגילים אחרים בפעם השנייה.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
או שאני לא הבנתי אותך או שאתה לא הבנת אותי, כי לא יכול להווצר מצב של גב ויומיים אחר כך שוב גב [לדוגמה]. אני אפרט... לתכנית הראשונה בנושא הזה. ראשון-אימון a - חזה+אחורית שני-אימון b - רגליים+כתפיים שלישי-אימון c - גב+קדמית רביעי מנוחה חמישי-אימון a - חזה+כתפיים+אחורית שישי-אימון b - גב+קדמית+רגליים שבת מנוחה ככה שאין פה התנגשויות. יש פעמיים בשבוע לכל השרירים כן, אבל בab אני אעשה בעצימות קטנה יותר ותרגילים פחות כבדים [גיוון]. ככה שההתנגשות הכי גדולה היא בגב כש3 ימים אחר כך יש שוב גב. ואותו דבר בחזה. לטעמי זאת תכנית טובה וחזקה [אולי יותר מידי] ובגלל זה אני שואל כאן אם מומלץ לעשות כזאת תכנית. עכשיו אחרי שקראת ובתקווה שהבנת... יש דעה אחרת על התכנית? פשלה שלי? משהו? בבקשה לעזור. תודה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() תנסה.. נראה כיף האמת.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מקפיץ!
חבר'ה עוד דעות בבקשה! אני בדרך לשינוי תכנית ואני רוצה לדעת אם יש משהו פסול בתכנית הזאת... עוד.......................... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() נראה טוב, תעדכן אותנו אחרי תקופה עם התוכנית.
|
![]() |
![]() |