|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() מה המצב. תאמת שנרשמתי רק בגלל זה. אז בבקשה תעזרו לי ותגיבו!
יש לי מה שנקרא "חזה סנדלרים". מונח רפואי לחזה שיש בו שקע כזה. יש רמות חמורות, אצלי זה לא המצב. אני בן 20 ומתאמן הרבה בחדר כושר ולשמחתי גם ה"שקע" הזה מוסתר יותר טוב. בכל מקרה אני רוצה חוות דעת ממכם אם כדאי להזריק ביואקלמיד כדי למלות את השקע. כל מה שקשור לגוף שלי והחדרות/ניתוחים עושה לי צמרמורת זה למה אני לא קופץ על זה. חסר לי הודעה אחת בשביל להוסיף תמונות, אז ממשיך בפוסט הבא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() אז תנו חוות דעת אם ה"שקע" הזה נוראי.
תודה, איתמר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() http://www.upit.ws/uploads/f9ade6a8b4319.JPEG
http://www.upit.ws/uploads/1aaa7cd5c0a31.JPEG ואם יש פה עוד אנשים שיש להם שקע כזה וחזה יפה אני אשמח לראות תמונות שירגיעו אותי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ![]()
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() יווו כמה זמן חיכיתי לשמוע על עוד מישו שיש לו את זה חח
גם לי יש את זה, וכן , זה אחד הדברים המבאסים >< . אבל אצלך זה ממששש ,אבל ממשששש לא נורא . באמת . אני לא חושב בכלל שאתה צריך ניתוח. האמת היא שהשקע הזה הוא גם אחת הסיבות שהתחלתי להתאמן בחדר כושר. אני לא חושב ששרירי חזה וכאלה יעלימו אותו, אבלל ... בוא נגיד שאם יש לך גוף יפה ושרירי , אזז זה מחפה על זה לדעתי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() איפה השקע תסמן לא רואים כלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() חחח כפרה עליך!
ממ אני יודע שהשקע אצלי לא כזה נורא אבל יש לי בעיה שאני תמיד שואף לשלמות וזה שהוא נמצא שם זה מציק לי. כיום לא שמים אליו לב כמעט (כשהייתי יותר קטן כן ואתם יודעים איך זה כשאתה בחטיבה/תיכון.. גרם לי לחוסר ביטחון). אם לשלם 5000 שקל בשביל לגרום לחזה שלי להיות הרבה יותר יפה זה מה שאני צריך אז אני מניח שאני אעשה את זה. לא נוגע בניתוח יש הזרקה של חומר ביואקלמיד כמו סיליקון כזה שממלא את השקע.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר שתסמן בתמונה בבקשה את ה"שקע"? אני לא מבין על מה כל המהומה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() מה אתם רצינים??
חשבתי אתם נותנים תגובות כדי שאני ארגיש יותר טוב.. תחבר מהפטמות קו ישר ובדיוק באמצע יש שקע.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() תאמת אחי גם אני לא שמתי לב לשום דבר מיוחד.. ואני לא אומר את זה שתרגיש טוב יותר.. באמת לא רואים כלום.. :\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ממש אבל ממש שטויות!!
למלא מפתחי גוף מקצועיים יש את זה! ואם אתה רוצה דוגמה לזה יש לך בפורום גם את oris שגם לו יש את זה ועדיין יש לו חזה פצצה |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() דווקא יכול לצאת מזה חזה יותר טוב מאחד רגיל לדעתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() חזה סנלד,יש ניתוח החדרת מוט טיטניום לבית החזה מהצד(ליד הבית שיכי) והמוט דוחף את החזה קדימה,
כמו שכבר אמרת יש דרגות Pectus Excavatum,ניראה שאצלך זה לא חמור בכלל. שריר יכול להסתיר את זה? בגדול לא ,כי בעצם הסנטרום אין שירירים רציתי מישהו עם חזה סנדל? ![]()
![]() איפה אדיריאנה? נערך לאחרונה על ידי zuko, 12-01-09 בשעה 17:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לאחי הגדול יש כזה וזה דווקא נותן לחזה שלו מראה גדול בגלל שהוא בולט יותר(מתאמן 4 שנים) ...אתה צריך מאסה ואז זה יעלם כמעט לגמרי סה"כ זה ממש ממש לא נורא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() לפי דעתי אם שרירי החזה שלך יהיו גדולים אז הדבר הזה כמעט ולא, אם בכלל, יראה
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אחי החזה שלך בסדר גמור לא מבין מה אתה רוצה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אצלך המצב יחסית טוב...אצלי יש רווח של בערך סנטימטר של עצם...אני מקווה שזה יסתדר
http://shmatul.net/sig_54892.gif נערך לאחרונה על ידי teal cohognes$, 12-01-09 בשעה 21:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר מתחיל
|
![]() wtf...זה בום עליך אח שלו...לא זה בום בום בשכל אח שלו...
הפורום נעשה פורום בדיחות!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר מתחיל
|
![]() ...
לא רואה את הקטע המצחיק. קיצר אתם אומרים לא לגעת ופשוט לעבוד בחדר כושר? |
![]() |
![]() |
![]() |