|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מומלץ או לא לעשות סאונה אחרי אימון אנארובי?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מעולם לא קראתי מחקר שאומר שזה מזיק ובטח שלא תורם.
פעם באתי ללכת לסאונה אחרי אימון אנאירובי ואיזה אחד שאני מכיר אמר לי "לא אחי אל תלך זה לא בריא אחרי אימון זה מעלה ת'לחץ דם" קיצצ כל אחד אוהב להמציא משהו...לעניות דעתי זה לא משנה כלום.
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() איזה כיף אתם מוציאים בסאונה
הביצים מזיעות אתה כולך חם לך כאילו יש 40 מעלות בחוץ עם לחות של 90% זו הרגשה מגעילה ומעפנה לא מוצא בזה כיף... לדעתי זה לא מזיק אבל אם אתה לא אוכל אחרי אימון זה מעקב את האכילה ככה שזה דיי בעיה.(מבחינת זמן) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל מקצועי
|
![]() לדעתי דווקא זה לא הכי טוב
הלחץ דם גם ככה גבוה הסאוונה מעלה את הלחץ דם,בשביל מה עוד? אחרי אימון הגוף צריך להתאושש לחזור קצת למצב הנורמלי. זה לא שיש איזה מטרה מסוימת(סיבולת לב ריאה,היפרטרופיה,סיבולת שריר..משהו) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]()
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני עושה סאונה רטובה וזה אחרי השייק ...
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תודה מאיה המאמר עזר מאד!
אז רק שתדעו: הסאונה והספורטאי מבדקים שנערכו לבדיקת השפעת הסאונה על התאוששות ספורטאים הישג ועל איכות ביצועיהם הספורטיביים מעידים על עלייה ביכולת הריכוז שלהם בטווח הקצר (בין שעה לשעתיים אחרי הסאונה). אמנם האפשרות לנצל פרק זמן זה לשיפור איכות האימון מוגבלת, אך ניתן להקדישו לניתוחים טכניים וטקטיים אישיים וקבוצתיים . הספרות המקצועית וממצאי המבדקים, מצביעים גם על עליה ביכולת הכוח ויכולת הכוח המתפרץ בטווח של 24 שעות שלאחר הסאונה. מכאן, שבתקופת אימוני הכוח, ניתן לשפר את קצב ההתאוששות והודות לכך את קצב ההעמסה ע"י שימוש בהליך סאונות. עם זאת, לא נמצאה השפעה בתחום המהירות, הגמישות, הזריזות ומהירות התגובה.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() למי יש זמן לסאונה אחרי אימון?
צריך לרוץ הביתה לשתות שייק.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני מביא אותו לאימון ושותה פשוט ישר אחריו, לפני המקלחת.. ממלא בשייקר מים מהקולר וזהו... ואממ סאונה זה לא משהו... כל הזקנים שמה חח
|
![]() |
![]() |