|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אלון
חדר כושר: קאנטרי
|
![]() אהממ אני עדיין די מתחיל בנושא של פיתוח גוף ואני חייב כמה תשובות תודה ( :
1 . עלייה במאסה , זה עלייה בשומן של הגוף , ואז לחטב אותו או מה ? 2 . שאני עולה במאסה , יותר הגיוני שאני יותר ישמין מאוכל לא בריא , ככה אתם עולים במאסה ? 3 . מזה '' לעלות במאסה נקי '' ? 4 . חייב ממש להקפיד על תפריט תזונה ? אי אפשר לאלתר ולהכניס לפה כל מה שהוא בריא ? D : 5 . ותוכניות אימון מזה AB וכל הדברים האלה ? יעני מתקדמים וכאלה ? תודה .. אם יצאתי כזאת דפוק בשאלות מה אני יעשה לא נולדים עם ידע ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() 1] לעלות במסה זה עליה במסת השריר, לא השומן. אבל בגלל שאתה נמצא על + קלורי חיובי לאורך זמן, האחוז שומן שלך לרוב יגדל. - חיטוב נועד להוריד את האחוז שומן שצברת לאחר המסה כדי להבליט ולתת לשריר מראה יותר יפה.
2] השמנה נגמרת ממאזן קלורי חיובי. 3] לעלות במסה נקי,זה פלוס קלורי חיובי אבל לא גדול. זאת אומת בערך 500-700 קלוריות מעל המאזן הניטרלי שלך הסיבה לכך היא כדי לא לשבור את הראש אחר כך ולעשות הרבה זמן חיטוב, אנשים מעדיפים לעלות נקי ולצבור פחות שומן. 4] לא חייבים תפריט תזונה, אבל חייבים להכניס במהלך כל יום את הערכים שאתה צריך. אני הייתי ממליץ על תפריט או מסגרת כזו שתכוון אותך. - תקרא מאמרים בנוגע לכמה פחמימות,שומנים,חלבונים וקלרויות אתה צריך ותבנה לך משהו. 5] יש כל מיני סוגים של תוכנית, ab היא סוג אחת. עובדים בדרך כלל 4 ימים בשבוע על קבוצות שרירים שונות. תכנס לפורום אימונים לעוד מידע.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי -נצרת עילית
|
![]() הקדים אותי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() 1. עליה במסה מתכוונים שרוצים לעלות בשריר ..אבל כבומן שביחד עם זה עולים גם בשומן ואז מחטבים
2. לא הבנתי את השאלה .. פשוט תאכל אוכל בריא וטוב ומדי פעם תעשה ציטים .. העליה במשקל משתנה מאדם לאדם בדרך כלל זה 1-2 בחודש . 3. זה אומר שאוכלים מעט מעל המאזן הנטרלי שלך .. ולא יותר מדי ! ולאכול אוכל טוב .. 4. התפריט יכול מאד לעזור לך .. אבל זה לא חובה לאכול לפי תפריט כל עוד אתה משלים את כל הערכים שלך במשך היום 5. זה תכניות אימונים אחי יש הרבה סוגים תקרא מאמרים ותבין !! קיצר אחי תתחיל לקרוא מאמרים מההתחלה ועד הסוף ואז תחזור ותשאל שאלות ilayzror הקדים אותי לא ראיתי ! ענה לך יפה מאד |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: אלון
חדר כושר: קאנטרי
|
![]() תודה רבה לכם
עזרתם לי מאוד ^^ |
![]() |
![]() |