|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ?______? יאללה אני הולך להיתאמן מקווה ליראות תגובות ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() על מחבת עם רוטב צ'ילי
__________________
גלעד שליט בשבי האוייב כבר מעל ל 900 ימים. [u]החזירו אותו בכל מחיר מסכימים איתי? הוסיפו גם אתם תזכורת בחתימה שלכם |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בתנור עם מלח פלפל פפריקה חריפה או תבלינים של בשר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בתנור בלי כלום איכססס :|
יאללה נתחיל לשפר ולהנות קצת... the animal אתה עושה במחבת עם שמן רגיל,תרסיס שמן,מחבת טפלון? כמה פה אוכלים את החזה עוף שלהם מטוגן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
במחבת עם מלח, פפריקה וצ'ילי מתוק
__________________
גלעד שליט בשבי האוייב כבר מעל ל 1000 ימים. החזירו אותו בכל מחיר! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תרסיס שמן כדי שלא יידבק
__________________
גלעד שליט בשבי האוייב כבר מעל ל 900 ימים. [u]החזירו אותו בכל מחיר מסכימים איתי? הוסיפו גם אתם תזכורת בחתימה שלכם |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לפני שאני מטגן את החזה עוף הוא 200גרם אחרי שאני מטגן אותו הוא 150+- אז מה מחשיבים? (אני לא יודע אם זה טיגון,צליה,צריבה.((בלי שמן)).xD)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() על מחבת טפלון עם פפריקה מלח שום פלפל קצת בצל קצוץ וקצת שמן זית ואז שזה מוכן מורח על זה ממש קצת רוטב צילי מתוק או בברבקיו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ווואי התחלתי להיות רעב מהאשכול הזה :):):):) יאללה זזתי לאכול חזה עוף הפעם טעים על מחבת.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יש אופציה של לפני בישול ויש אופציה של אחרי
__________________
גלעד שליט בשבי האוייב כבר מעל ל 900 ימים. [u]החזירו אותו בכל מחיר מסכימים איתי? הוסיפו גם אתם תזכורת בחתימה שלכם |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני צריך לאכול 170גרם אחרי בישול אז להוסיף עוד?
טוב יאללה להיתאמןן ביי... ![]() עריכה: יש לי עוד 10-15דקות..יותר מדי פיצוצים בחוץ. (או שזה הצבא או קסאמים..) נערך לאחרונה על ידי YossI822, 25-12-08 בשעה 16:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
:| אלוהים ישמור.. מפחיד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מלח, פלפל, על הטפלון עם שמן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
הקדוש האישי של ארבל
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 1,446
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() על מחבת טפלון, מלח פלפל ושום
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Oct 2008
הודעות: 562
כללי:: איגור
גיל:: 19
עוסק ב:: עובד
|
![]() על מחבת, עם פפריקה מתוקה, מלח, שום, פלפל וזהו
![]()
__________________
102 קילו 14%~ 45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() זורק אותו במחבט ושם קצת גריל עוף (תערובת של פפריקה, כורכום, כמון).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() כוס אמאמאמאמא שלך החמאס\ גיהאד אסלאמי
![]() לנושא- שם על טפלון עם טיפה שמן זית... אני ממש לא מקורי אני יודע:\
__________________
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() מחבט טפלון שם כמה טיפות שמן מורח אותן ככה ששמן אין לי בכלל בשניצל ואוכל את זה ככה בלי שום תבלין, מקסימום אורז או לחם או ארוחה מלאה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() מערבב בקערה קטנה שמן זית, הרבה פלפל, קצת מלח והכי חשוב "תבלין על האש".
מורח על החזה עוף עם מברשת ושם במחבת טפלון. הכי טוב תאמינו לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |