|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם
אני יודע שפתחתי אשכול שלא קשור לקטגוריה הזאת וזה חד פעמי ומצטער. ולעניין בקרצונני לקנות קריאטין של צמפיון בשם POWER CREATTINE אמי מפחדת לקנות לי תקראטין זה מכיוון היא חוששת שזה עלול לפגוע לי בהתפתחות והגדילה האם זה נכון?אני צריך תשובה לינק הקריאטין- http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=146&Page=1 נתונים עלי בן 15 וחודשיים משקל 68 גובה 1.74 אני צריך אך ורק תשובה של רופא! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הקריאטין הינו תוסף תזונה נטו, ולצריכה שלו אין שום קשר והשפעה על ההתפתחות והגדילה של בני-העשרה.
יש גם לציין שמדובר באחד מתוספי התזונה הפופולרים בעולם למתאמן בחדר הכושר. מדובר בתוסף תזונה טבעי (הקריאטין מיוצר אצלנו באופן טבעי בגוף - 5% מיוצר במוח ו-5% באשכים) ותופעות לוואי הן דבר נדיר. למען הסר ספק, אין שום בעיה שתתיעץ עם רופא או תזונאי (b.Sc) מומלץ אחד עם רקע בתזונת ספורט.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי
תודה על התשובה אבל עדיין אני צריך תשובה מהרופאים מפורום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הקפצה
זה חשובב אני צריך תעזרה שלכם דוקטורים |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: שחייה
|
![]() אוקי, אולי תענו לו?
(אני גם צריך לדעת את זה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי? אולי אף אחד לא עובד אצלך ולא אצלו? ואתם יכולים לדבר טיפונת יותר יפה?
רן הביא לכם אחלה תגובה תאמת בין הטובות שראיתי בזמן האחרון בפורום אין יותר מה להוסיף וגם לא לרופאים לא טוב לכם?אל תקנו
![]() |
#7 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אני אישית לא קונה אבקות ותוספים בישראלבודי רק ביגלל מנהלי הפרומים ![]() היחס כאן לאנשים שבאים ליקנות מוצרים פשוט זוועתי זה עושה לי את הכל ליקנות במקום אחר ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ראית מה כתבתי צריך תשובה אך ורק של רופא! אתה רופא מתוק?לא אז תשב בצד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה בטוח שאתה צריך התייעצות עם רופא, אז גש לרופא... מה יותר קל למצוא רופא בפורום של מתאמנים או לקבוע פגישה?
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צעיר..מזה 15?זה מיוצר אצלך בגוף בצורה מעולה...אתה אוכל?אם תילך בדרך של האוכל ותידע מה אתה עושה אתה תגיע לתוצאות טובות בלי הקריאטין הזה שאתה ממש רוצה
מה אתה איזה אחד שיש לו חוסר קריאטין שאתה בגיל כבר שהקריאטין לא מגיע לגוף ולא מיוצר אצלך ברמה טובה?תעזוב אותך . |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
אנחנו אנשים בוגרים ומצופה כי נתנהג בהתאם. תשובתו של רן היתה יותר ממספקת. לידע כללי- אין רופא נוסף בפורום מלבדי, ואני מאשר את תשובתו של רן כנכונה ומלאה. בהצלחה!
![]() |