|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() אני רוצה להצטייד בכמה תוספים שייתנו לי פוש רציני לאימונים וכמובן גם יתנו לי תוצאות בכל מה שקשור לגדילת מסת שריר.. חשוב לציין שברמה העקרונית אין לי הגבלת תקציב (גם כי ינסו להביא לי מחו"ל) אני יודע שבתור התחלה אני חייב אבקת חלבון - אבל אני צריך מכם המלצה לאבקת חלבון הכי טובה שקיימת היום בשוק... בנוסף - מה אני צריך לקנות (איזה סוגי תוספים - חומצות אמינו/גלוטמין/סוגי קריאטין שונים וכו') חשוב לציין שאני לא מתכוון לרכוש עכשיו איזה 6-7 תוספים ב-1500 שקל אלא אני צריך שתכתבו לי מה התוספים הבסיסיים והכי רלוונטים לגדילת מסת שריר. לגבי האימון עצמו אני יודע שאני צריך לתת אימונים מאוד מאוד חזקים וזה מה שאני עושה.. (אני מתאמן כבר 5 שנים ויש לי ניסיון לא קטן עם תוספים).. תודה נימרוד |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() קודם כל תבנה לך תפריט טוב לעלייה במסה ותוכנית אימונים...
אם אתה מתאמן מתחיל זה מספיק להתחלה בשלב יותר מתקדם אתה יכול לצרוך קריאטין יש גם תוסף שנקרה לוצין משפר סינטוז חלבון אבל זה כבר יותר מאוחר אולי.. אבקת חלבון\גיינר תרכוש רק אם אתה לא מגיע לערכים שלהם אתה זקוק עם אוכל או לעניין נוחות אבל זה לא יעשה פלאים |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אומגה 3
מולטי ויטמין אבקת חלבון (במידה ואתה צריך) קריאטין טהור זה הכול. |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
. . .
![]() |
#5 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
א. אם תרצה להביא אבקת חלבון קריאטין טהור , מולטי ויטמין כמו אופטי-מן ואומגה 3 . כל אלה ביחד לא יעלו לך 1500 שקל. יעלו לך הרבה פחות ידידי. לפני שהדיון הזה יהפוך ל-"איפה אני מביא מחו"ל" אני אנעל אותו . את התשובה שלך קיבלת . רק אדגיש כדי שתוכל לראות . קריאטין מונוהיידרט, אומגה שלוש, אופטי-מן מולטי ויטמין של אופטימום, אבקת חלבון