|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() למרות שהמורה שלי עיתקש אני בחרתי שנושא פיתח הגוף לפרוייקט גמר שאני הולך לעשות בתקשורות , ז"א תוכנית רדיו עם מרואיינים וכתבות.
אני בחרתי להציג את החוסר במה של התחום והוחסר המודעות של אוכלוסיה בארץ לתחום , חוץ מאיתנו בשביל רוב האנשים זה מחוץ לנורמה . אני צריך אולי כתבות או כל דבר אחר אחר שמדבר על זה , מיום יום שמעידות על החוסר מודעות. תדה.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() פשוץ תצא החוצה תשאל מישהו מזה סטרואידים ואם הוא לא יגיד לך שזה וירוס קטלני שאוכל את הקיבה או משהו פלצני אחר אני מניאק :] .
אהה וכמובן שחדר כושר פוגע בגדילה~~~ בכל מקרה בהצלחה
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא , אני מחפש כתבות מקצועיות של מישהו שכתב על החוסר מודעות והחסור במה של של פיתוח גוף .
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אתה יכול לחפש כתבות שלי באתר. למשל התמודדות עם הסביבה בתקופת החיטוב שמדבר על יחס הסביבה הבורה אליך בסיטואציה מסובכת יחסית.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() באיזה מקיף אתה לומד?
סתם בלי קשר כי אני יודע שאתה באר שבעי |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מקיף א'
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מה לדעתך לקחת לדוגמא את שחר מהאח הגדול.. הוא הדוגמא הכי טובה שיש לחוסר מודעות ובכלל מה קורה בארץ והיחס למפתחי גוף
בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני שם..
אתה שכבה יא" או י"ב נכון? יש שם אחד עם ידיים ענקיות תמיד מרים את השרוולים חחח לא יודע אם אתה או לא אני מאמין שכן למה יש בודדים גדולים אצלכם בשכבה.. איזה כיתה אתה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יב' , אני מסתובב לרוב עם בחור ענק גם שקצת יותר רחב ממני.
איזה שכבה אתה?
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני י'
נראלי אני יודע מי אתה יש אצלכם בשכבה גם אחד ענקק! יש לו פנים אסייתיות כאלה שיער ארוך ונראלי זקן או משו אבל אני לא זוכר כל כך.. הוא רחב בטירוף באיזה כיתה אתה מי מלמד אותך? אם אתה רוצה כנס לאייסי 206333820 יותר נוח לדבר שם... |
![]() |
![]() |