|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני חייב את האבקה הזאת כי הבנתי שזה מאוד יעזרו לי להשמין , הבעיה שזה מאוד יקר ואני גם לא בטוח שזה יגרום לי להעלות את ה2-3 קילו מחפיסה אחת ...
מישו יכול לתת מידע לגבי זה ואולי איפה אפשר למצוא את זה במחיר יותר זול ? נערך לאחרונה על ידי מדוזה, 11-12-08 בשעה 23:41. סיבה: טעות בתוכן של ההודעה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: בן-אדם
עוסק ב:: רוצח שכיר
חדר כושר: אין לי חדר כושר, רק מקום שאני מתאמן בו
|
![]() למה אתה רוצה להשמין?
למרות שהבנתי למה אתה מתכוון, פשוט עדיף שתתקן את עצמך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
סגן מר ישראל לנוער 2010 נאבבא וסופר סאיין
כללי:: Eliran_M
עוסק ב:: פיתוח גוף
חדר כושר: מבואות ים
|
![]() אחי תוסף מזון לא יהיה לך כל כך אפקטיבי עם אין לך תפריט תזונה מסודר
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ישראלבודי הכי זול, תחסוף טוב טוב כמה חודשים / עד שיהיה לך מספיק כסף ל2 קופסאות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() קופסה אחת לא מספיקה ?
רק מ2 קופסאות אני ירגיש הבדל ?? ויש לי תפריט תזונה , הייתי אצל תזונאית והכל ועליתי מ47 ל52 אבל אני נעצרתי ואני לא מצליח לעלות עוד ... אני רוצה לעלות עד 55 לפחות . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אחרי שעקבת ועשית את כל לפי כל ההוראות , תעלה לכאן נתונים + שאלות . לפני כן אין מה לענות לך.. http://www.israelbody.com/showthread.php?t=39074 בהצלחה ..
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי שקראתי ועשיתי הכל יש לי התלבטות מה לקנות את הפרפקט 300 של חברת natures best או סיריוס מס של חברת optimum ?
אם מישו יכול להגיד לי מה עדיף , או מה ההבדל ביניהם אני יודה לו מאוד . דרך אגב מישו יודע אם המחיר שרשום באתר זה כולל ייבוא המוצר עד הבית ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
המחיר באתר לא כולל משלוח.
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה שוקל 52 רוב הסיכויים שאתה לא צריך כמותכ"כ גדולה של קלוריות בשביל לעלות במשקל, קודם תכניס 3 ארוחות גדולות בסיסיות בתפריט, תוסיף עוד ארוחה-2 נשנוש קצת חלבון/פחמימה/שומן בכל ארוחה קטנה ותנסה להגיע לכמות קלוריות שאתה צריך, לא כ"כ קשה.
אם אתה אקטו מטורף עם חילוף חומרים מהיר מאוד ובאמת לא תגיע לכמות שאתה צריך, אז תנסה גיינר, אל תקנה סתם... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אנשים פה נתנו לך אחלה עצות.
תקפיד על ארוחות, לפחות 3 ארוחות נורמליות ביום. את האבקה תוסיף 2-3 פעמים במקביל ( תתחיל עם 2). תתיעץ אם מישהו מצוות החנות במייל או בטלפון לקבל משהו יותר אישי
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה לכם , עזרתם לי מאוד .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() די לבכות כמו ילדה קטנה ותתחיל לאכול !
אתה לא אוכל מספיק אם אתה באמת רוצה להעלות משקל. |
![]() |
![]() |