![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בהתחלה דחיתי את הרעיון,
אבל אז חשבתי אולי זה יהיה נחמד לקנות מוט ומשקולות ולעשות את הכול בבית.. חשבתי על זה, לקחת מטאטא, ולשים עליו גלונים של מים, ולהוסיף עוד גלונים במקרה הצורך, או שאני יקנה מוט או משקולות ואני יעשה הכול בבית מה אתם אומרים? ועוד דבר איך אני קובע כמה חזרות אני עושה ב-ss?? כי רשום רק סטים לחימום שמה ולא רשום כמה להרים.. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם כבר תקנה מגב..
תרשם לחד"כ.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא צריך להרשם, זה בחינם אני גר בקיבוץ.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אבל לא נראה לי ייתנו לי לעשות דדליפט, ולחיצת כתפיים כל הדברים שצריך לעמוד עם המוט,
לחיצת חזה ייתנו לי אבל לא נראה לי יש שמה מקום לעשות את התרגילים הנ"ל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תפסיק כבר לחשוב שאולי לא ייתנו לך! תנסה, מה אתה יכול להפסיד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כן אתה צודק,
אני תכף הולך עם חבר שלי נראה אולי יש עוד מוטות כי ממה שאני ראיתי והתסכלתי היה רק בבנ'ץ פרס אבל אני מאמין שיש שמה עוד מוטות. וגם זה די פאדיחות כי יש די הרבה אנשים ואני ביישן אבל אני מקווה שאני יתרגל לזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני יחווה את זה אני מקווה, איפה אתה מתאמן? איפה אתה גר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני בקיבוץ הגושרים גר,
טוב זזתי לחדר כושר ביי אחי! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה תפציץ! אם מישהו אומר לך לא לעשות דד-ליפט תפיל לו תמשקולת על הרגל ותלך למכון אחר
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() יש עוד מישהו כאן שהאסוציאציה הנאצית של ss מפריעה לו?
לנושא: תעדכן מה הולך.
![]() |
#13 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() כוס אמ אמ אמק ,
לא מסכימים להכנס לחדר כושר מתחת לגיל 17!!!! יואווו איזה מעצבנים אני וחברים שלי אומרים לו שנביא לו אישור והוא אומר שאין רק מגיל 17, ואם אתם רוצים יש אימון אישי שעולה 30 שקל לשעה וזה רק פעםאחת בשבוע וזה לא יעזור לי בשיט! אני לא יכול עכשיו לשלם על חדר כושר כי אני שחקן בקבוצת פיינטבול, ואני מרושש את ההורים שלי עם החוג הזה, מה שאני יכול לעשות זה לעשות את ss בבית, ולקנות מוט ומשקולות. אבל אני צריך שתגידו לי מה דעתכם. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() מה אם לקנות מוט?
אני יכול לקנות יש לי בערך 400 שקל שחסכתי אני יכול לקנות בזה. ואני ממש רוצה מוט כדי להתחיל אז מה אתה אומר? כדאי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר ל-ss,
רשום שהעלייה במשקלי העבודה היא מאימון לאימון, אז רשום שמה נגיד 3x5 לחיצת חזה, אז בכמה חזרות אני צריך לעלות באימון הבא? האם בכל התרגילים עולים את אותה כמות חזרות? מה צריך לעשות? עוד דבר, חח.. בגלל שלא מסכימים לי להתאמן בחדר כושר[המנהל של החדר כושר] אני החלטתי לעבוד לבד בבית, אני יודע שמוט עולה בסביבות ה- 200 שקל , ואני כמובן צריך משקולות, אז בסה"כ בחישוב של כל המשקולות ביחד, כמה משקל כדאי לי לקנות? תודה רבה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
הייתי קונה בתור התחלה 2 פלטות של 10, 2 של 5, 2 של 2.5 ו2 של 1.25. בעוד חודש-חודשיים בערך, תלוי בך, אתה תצטרך גם לקנות 2 של 15 ובעתיד היותר רחוק גם 2 של 20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() כמה זמן יש לך עד 17? אם זה לא כזה רחוק אז תחכה, כי חבל אחר כך שתירשם למכון המישקולות סתם יעלו אבק
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() יש עוד זמן יש עוד זמן
![]() אני רק בן 15 בינואר הקרוב אז זה עוד מלא זמן עד גיל 17. דרך אגב מצאתי באיזה אתר מוט של 150 ס"מ ב-150 שקל. משתלם? ואני עכשיו מחפש גם משקולות במשקלים שאמרת לי החיה. |
![]() |
![]() |