|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() הכוונה היא כזאת
אני ישר אחרי האימון שותה שייק חלבונים + סוכר ענבים (סקופ מחלבון וסקופ מהסוכר) ממה שהבנתי אני בעצם שותה את הסוכר ענבים כי הוא נספג מאד מהר ומלא את האינסולין בגוף ( שאת תפקידו לא כל כך הבנתי ). עכשיו השאלה היא כזאת...אם אני שותה את השיק בשילוב הסוכר ענבים ו-10 דקות אחרי זה כבר יושב על מנת פסטה זה רע? האם הפסטה תפריע ל"עיכול הסוכר"...? תודה לעונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כן וגם לי יש שאלה :
אם אני מתאמן בבית (משקולות, שכיבות שמיכה, בטן) וממש 5 דקות אחרי זה אוכל חזה עוף ואורז וזה זה בסדר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לראשון תשתשדל לחכות כ- שעה עד שעה וחצי, אם אתה ממש מת מרעב כמוני תנסה להגיע ל- 40 דקות.
לשני כן זה בסדר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה אוכל איך שאתה מגיע הביתה את עזוב את הסוכר ענבים והחלבון ותאכל ישר אורז עם חזה עוף..
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() זה לא ממלא את האינסולין אינסולין זה הורמון..מה שכן סוכר ענבים זאת פחמימה מהירה ככה שהיא נספגת מהר בגוף ומקפיצה את האינסולין וממלא את מאגרי הגליקוגן שמתרוקנים אחרי האימון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אבקת חלבון = תוסף תזונה .
לוקחים אבקת חלבון + סוכר ענביייייים (פחממה) \ קראטין אחרי אימון בשביל שהגוף יקבל את מנת החלבון שהוא צריך הסוכר הענביים יחד עם החלבון זה בעצם מסדר אותך כי זה המנה שאתה שותה זה מה שאתה צריך לקבל אחרי האימון וזה תוסף תזונה כמובן . הקראטין שהוא בא יחד עם פחממה עושה את אותו הדבר וגם עוזר לגוף ליתאושש ממה שהוא עבר באימון הרציני שהוא עבר. שגומרים אימון מאוד טבעי להיות רעבים בגלל שבאימון בעצם גמרתם הרבה מהכוח שלכם (שקיבלתם מהפחממה שאכלתם מהלך היום ) אין שום בעיה לאכול אחרי כמה דקות אחרי האימון ארוחה מסודרת הכוללת חלבון פחממה ירקות ושומן ( כף טחינה גולמיט או 10 זיתים או כף שמן זית) אני אישית מתאמן ב 8 בלילה בערך ככה יוצא לי ליתאמן גומר תאימון אחרי שעה ורבע שותה את האבקה שלי בכיף מיד אחרי האימון חוזר הביתה מכין חזה עוף בגריל יחד עם פסטה ומשתדל כמובן לשלב את זה עם ירק + שומן כלשהו . וכמובן בגלל הקראטין הרבה מייים.... התוצאות מעולות רק שעד שבאמת יהיו לי תוצאות לצערי זה יהיה עוד הרבה זמן בגלל שאני מטר 97 נערך לאחרונה על ידי eladddi, 28-11-08 בשעה 18:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() אחרי אימון אתה צריך פסטה, כי אתה צריך פחמימות מורכבות אחרי אימון
רק תוסיף חלבונים כמו - בשר בקר, או כל מנת בשר שאתה מעדיף וזה מצויין.. משהו נחמד, אתה יכול לאכול ארוחת צהריים בערב ובצהריים של הערב, לגוון כזה.. וככה אני עושה עם שאר ה-6 ארוחות שלי במהלך היום |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אחרי אימון תאכל פחמימה בעלת אינדקס גליקמי גבוה, לא חובה חלבונים. הפחמימה צריכה להיות בכמות של כ0.8 גרם פחמימה על כל קילוגרם גוף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() אבל הוא צריך חלבונים אחרי אימון לצורך בניית שריר לא?
ומה הכוונה פחמימה בעלת אינדקס גקלימי גבוה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ופחימומות זמינות חובה אחרי אימון!! כמו:סוכר ענבים, לחם לבן, תמרים, בננות וכ' ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לא לכולם בא להכין ארוחה אחרי אימון..
לפעמים לא בא לי להכין ארוחה אחרי אימון ואני מכריח את עצמי כי אין לי עדיין אבקה. חזה עוף עושה אותה עבודה...
![]() |
#15 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא משמעותי...
![]() |
#16 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי יש שאלה..
זה בסדר לאכול את כל הארוחה אחרי האימון כ-5 דקות אחרי האימון? כי אני כבר אוכל במכון ומביא לשם את האוכל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל