|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() http://img247.imageshack.us/my.php?image=1813ap8.jpg
http://img219.imageshack.us/my.php?image=2jj2.jpg מה דעתכם עליו? זכרו הוא בן 61 עוד מעט62 אני חושב במרץ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() אחלה גבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הרבה פוזה אבל יחסית לגיל הוא נראה טוב...
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא מאמין שהוא 60+..
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
או מר מקמהון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
הושעה
|
![]() גם אורי גלר בן 60...
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מה קשור אורי גלר לנושא שלי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
סהר, עדיף לדבר על אורי גלר מהבדיחה הזאת, מהWWE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() סהר אל תקח את זה אישית (אני לא זוכר מי אמר את המשפט הזה פה בפורום) אבל יש לחברי הפורום נטייה חזקה ביותר לרדת מהנושא המרכזי של הפוסט...נראה לי זה היה אנטון שאמר את זה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
הושעה
|
![]() תלוי באיזה קונטקסט נכתב הפוסט. אם באים בגישה של התייחסות לאנשים מבוגרים, אורי גלר שייך לכאן, אם באים בגישה של Wwe זה לא שייך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אגב,הוא יותר גדול ממך,אז אכלת *^& |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() מה בדיחה בwwe? אף אחד לא אמר שזה אמיתי, אבל צריך להיות מאוד טוב בשביל לדעת ליפול מגבהים שהם נופלים ולזרוק אנשים וכו'. לא כל אחד יכול ללכת ולהתחיל להתאבק על דעת עצמו בלי להיפגע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() הוא ניראה טוב לגיל שלו ורואים שהוא 50 ומעלה לא ניראה לי שהוא בן 62...
אבל בודיבילדר אמרתי הוא סבבה הוא חובבן |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
http://img247.imageshack.us/my.php?image=1813ap8.jpg זה נראה לך נורמלי??? אדיוט בן 60 שעושה פוזות בשביל כמה ילדים.?? מצטער, רוצה להראות את הגוף שלו שילך לתחרות פיתוח גוף כל מי שהולך להצגה הזאת WWE מבחינתי הוא בדיחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
אין לך מושג מי זה וינס מקמהאן ואתה סתם מדבר שטויות. במקום לנסות להאכיל אותנו לוקשים שה CIA בדק את אורי גלר (לעזזאל מי קונה את זה מי??), תקרא קצת כתבות על וינס. תאמין לי, הלואי עליך להיות אדיוט כמוהו - גם אם תחיה עד גיל 500 לא תעשה מה שהוא עשה ב 60 שנה. ותאמין לי 2, רק אתה חושב שכל מי שצופה בזה ילד (לא אני לא צופה אבל 80% מהקהל שם 20+)
![]() |
![]() |
#19 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
הוא נירא יותר טוב ממך בהרבה והוא לא עושה פוזות. התמונות האלה מצולמות מאחד האירועים ש-WWE שיהיה קרב אם dx. אז ווינס נכנס לאחר הרבה זמן שלא רואו אותו בלי חולצה ועשה כמה פוזות. הוא לא בודיבלדר ולא כלום אז חלס תמיד לחפש לרדת על WWE. בנתיים כולם שם יותר גדולים מכולכם בפרום אז מה אתם בכלל מדברים ? ובמיוחד אתה גיימר כול הזמן שיש נושא על wwe אתה ישר רץ ליתקוף. זאת תוכנית כמו שאתה רואה סידרה שאתה אוהב זה אותו דבר רק היאבקות נקודה. אין לי שום דבר אישי נגדך אבל זה מעצבן כבר אם וינס היה סתם אחד מהרחוב היתם אומרים איזה סוס וכו' אני רוצה ליראות מישהו בן 60+ נירא ככה.. תפרגן קצת מידי פעם. לא רק חברי ישראלבודי "ניראים טוב" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |