|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכם!
התחלתי להתאמן בחדר כושר לפני כחודש ואני מעוניין להיעזר באבקת חלבון אבל אני לא יודע איזו הכי מתאימה לי?! אז ככה, הגובה שלי הוא 1.75 ומשקלי 65 קילו. מבנה גוף חטוב, קצת שומן עודף באזור הבטן. חילוף חומרים ממוצע עם טיפ טיפ נטייה להשמנה (תלוי מה וכמה אני אוכל). הבעיה שלי היא שאני לא אוכל טוב - לא אוכל ארוחת בוקר (אולי משהו קטן), וגם לאחר האימון ברוב הפעמים אני לא אוכל מזון עשיר בחלבונים, כי אני לא אוהב לא טונה ולא קוטג' וכדומה, ולכן האימון שלי לא יותר מידי אפקטיבי ללא תזונה נכונה. רציתי להתייעץ אתכם איזה תוסף מזון כדאי לי לקחת לאחר האימון כדי להוציא את המקסימום שאני יכול מהאימון? המטרה האימון שלי היא חיטוב (הורדת שומן עודף באזור החזה והבטן והפיכתם לשריר) ועלייה (לא יותר מידי) במסת שריר כללית, בלי לעלות במשקל או יותר נכון באחוזי שומן. מה הכי מתאים לי? בוריס. נערך לאחרונה על ידי borgol, 04-12-08 בשעה 00:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא צריך שום תוסך מזון אם התזונה שלך מספיקה
תקרא מאמרים/מדריכים מהאתר/פורום תחליט על מה אתה הולך, מאסה/חיטוב או כמובן שמאסה ותכין לך תפריט עם הדברים שמתאימים לך ע'פ מה שאתה אוכל רואה את השורה המודגשת שכתבתי ? היא הכי חשובה כי אם לא תקרא אז גם מה שיסבירו לך לאכול לא תבין למה
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() זה הקטע, התזונה שלי היא על הפנים!
בגלל זה אני מעוניין להשתמש באבקת חלבון, לסגור פערים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() 120 גרם חלבון זה בערך 300 גרם עוף טונה קוטג כמה פרוסות לחם ו200 גרם אורז
למה אתה צריך תוספים? אבל אם בכל מקרה אופטימום\צמפיון |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() המטרה שלי בצריכת אבקה היא להשלים ארוחות שפספסתי ביום ובמיוחד לקחת ישר אחרי אימון בחדר כושר בגלל שקשה לי לאכול קוטג' או טונה אחרי אימון כי זה לא טעים לי. ככה שברוב הפעמים אני לא אוכל כלום אחרי אימון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() אתה לא חייב לאכול חלבון אחרי אימון אלה אתה יכול גם אחרי זה בארוחה כשאתה בא הביתה..
מה שכן אחרי אימון חשוב זה פחמימה מהירה...כמו כן מהירות ספיגת חלבון לא חשובה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() עוד הפעם, אני רוצה לקחת אבקה כי אני פשוט לא מסוגל לאכול אחרי שאני חוזר מאימון (אני חוזר הביתה בסביבות 23:00) ואני חושב שאני כן יוכל לקחת אבקה חלבון כי זה רק לשתות את זה בעיקרון...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אז תקנה צ'מפיון\אופטימום