![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לפני חצי שנה עברתי פציעת חזה סוג של קרע קטן או דלקת בחזה
לעזעזל זה כל פעם חוזר לי השיטה שלי בשביל לעשות אימון חזה בלי הכאבים שחוזרים באמצע אימון זה להתחיל תרגיל שהוא מכונה לעבוד אם משקל קל ליצור פאמפ ואז להתחיל להעמיס כי שאני כבר בפאמפ רציני אז כמעט ואין לי סכנה שתחזור לי הפציעה כל פעם שאני מכניס באמצע האימון מוט חופשי או משקולות חופשי זה חוזר לי (אטתמול חזר עכשיו אני יהיה מושבט מהאימונים של החזה לעוד איזה שבועיים ניסיתי מישחות ארקוקסיה סאמק זה לא עוזר אני חייב עזרה דחופה מה לעשות אוליי המלצה על איזה תרופה אנטי דלקתית טובה ![]() אני אף פעם לא יוכל לעשות מוט חופשי לחזה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() תצא מהסרט שלך, לך לאורטופד, תבקש צילום אולטראסאונד (את הקרע אצלי בחזה ראו מצורה מפורטת במכשיר אולטראסאונד) בקיצור תבדור מה מתריד אותך - מה אתה מתחיל לנחש דברים ?! סוג של קרע קטן או דלקת ? תבחר משהו אחד, דלקת או קרע ?.. ומזאת אומרת כשאתה במאמפ כמעט אין סכנה שתחזור הפציעה ? (בן אדם, אתה אפילו לא יודע איזו פציעה יש לך, אל מה אתה לעזאלזל מדבר)
תרופה אנטי דלקתית ומשכחת כאב זה בטרן betaren לדוגמה, אני השתמשתי בה - אפקטיבית, אבל זה לא פיטרון לבעיה "הלא דוע" שלך ! נערך לאחרונה על ידי Bodybuilder, 27-11-08 בשעה 09:42. |
![]() |
![]() |