|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אני בחור טוב
עוסק ב:: לימודים
|
![]() גרג ולנטינו למה הוא נחשב? לבאדיבילדר הוא היה מתחרה? או סתם מפגר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() גם וגם.
![]() ![]() ![]() ![]() לפני כמה שנים הוא היה נראה פגז! ללא כל הסינטול המגעיל הזה. היום למרות כל ההשקעה המרובה שדורשת הסינטול, הוא נחשב לבדיחה בעולם פיתוח הגוף. אם למישהו יש תתמונה שלו שהוא עושה תסייד צ'סט בשיא שלו לפני הסינטול. תעלו שהוא יבין. ירין יש מצב אני חוזר למכון מחר או מחרותיים.
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() שהוא היה צעיר הוא נראה טוב, וכן הוא התחרה, ואז הוא התחיל לסנטל ונראה כמו חרא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
כללי:: אני בחור טוב
עוסק ב:: לימודים
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() חכה לתשובה של גלעד .
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() גרג ולנטינו נראה מצוין לפני הסינטול,אבל יש מספיק אנשים שנראים מצוין וכנראה שלא הספיק לו להיות אחד מרבים והוא הרגיש שהוא לא מושך מספיק צומת לב ככה לכן הוא החליט לסנטל כדי לגרום לעצמו לבלוט יותר,לא משנה לאיזה כיוון,לטובה או לרעה העיקר לבלוט להראות שונה ולקבל יחס מכמה שיותר אנשים.
נכון שזכותו לעשות מה שהוא רוצה עם הגוף שלו ולהשיג בכך כל מה שהוא רוצה להשיג בכך ואף אחד לא שופט אותו על זה. הבעיה בו היא שהוא מהווה את אחת הסיבות לשם הרע שיצא לסטרואידים,הוא טען שהזיהום שקרה לו קרה אך ורק באשמת החומרים למרות שהסיבה האמיתית הייתה חוסר סטריליות, וטען שהמראה החריג של זרועותיו גם הוא תוצאה ישירה של שימוש בחומרים,בכל הסיפור הזה הוא שכח להזכיר את הסינטול. לאחר שאנשים הבינו שמדובר בסינטול,ושסטרואידים הם לא הגורם לזרועותיו החריגות ולמראה שלהן לפני ואחרי הזיהום,סינטול הוצג כמשהו שלילי,וכך הוא גם הוציא שם רע לסינטול וכל שימוש בסינטול בבאדיבילדינג הוצג כשלילי מיסודו ![]()
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() :d
נגמר המנוי ואבא שלי עשה לי בעיות מת להתאמן כבר :carry86w: