|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() ובכן?
וכמה קלוריות להערכתכם אתם שורפים (בהתחשב במסה הרזה שלכם) בשיעור ספורט ממוצע של כ - 40 דקות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אפשר לחשוב כבר מה עושים בשיעור ספורט
לכל אחד יש שיעור ספורט שונה תלוי מה אתה עושה , רץ 2000 מטר , רץ 10 אלף מטר משחק כדורגל , בורח מהשיעור ומציק לבנות מהצד השני , יש הרבה שיטות ביימנו ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
הושעה
|
![]() בדרך כלל רוב השיעור זה סתם מתיחות ועיכובים וכאלה, ואולי איזה 15 דקות ריצה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() איזה 15 דק', אצלנו בקושי 5 דק' רצים ואז כל אחד עושה מה שבא לו!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא מחשב...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא נכנסתי לספורט שנים לא בגלל שזה מפריע לאימונים אלא פשוט שזה תמיד בסוף היום אז מתחשק להבריז וללכת הביתה...חוץ מזה לא נראה לי ששורפים יותר מ-200-300 קלוריות גג הרי גם ככה כולם מחפפים אז זה בטח לכיוון ה-150...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוכל בשיעורי ספורט כדי שאני אוכל לבלות עם חברים בהפסקה, אז אני לא שורף כלום.
אצלנו יש שני סיבובים חימום שזה ממש קצת, ואחרי זה כדורגל או משהו, סתם שטויות
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() תגיד מה אתה מצחיק?
שיעור ספורט כולה כדורגל של חצי שעה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחח אנטון נסחפת קצת...
חצי מהפורום לא משתתף בשיעורי ספורט, ומי שכן - בקושי! אצלנו המורה סטלן ברמות עושה לנו ריצה 5 דק' אח"כ מתיחות וזהו... אח"כ כל אחד עושה מה שבא לו... בד"כ חצי משחקים כדורגל והשני כדורסל. אני לא עושה לא את זה ולא את זה... סתם נח בצד מחכה שהשיעור ייגמר. מידי פעם הוא עושה מדידיות לא קשורות לעולם של בטן, שכיבות סמיכה וזריזות... בזה אני מששתף... והכי מצחיק שהוא תמיד נותן לי בתעודה 98... ולגבי הארוחות - לי יוצא ששיעורי הספורט הם בימי שני וחמישי בשעה השניה, ככה שאני אוכל ת'ארוחת בוקרר בבית ואחרי שיעור ספורט ת'ארוחה הראשונה בבצפר.
![]() |
#10 |
הושעה
|
![]() האמת שבשיעור ספורט ממוצע שורפים איזה 200 קלוריות, וכבנאדם שגם ככה אוכל לא פחות מ - 600 קלוריות מעל התחזוקה במסה לא נראה לי שצריך להוסיף כלום במהלך היום. חוץ מזה, שיעורי ספורט לפי המערכת זה רק פעמיים בשבוע ו70% מהם מתבטלים בכלל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני במסה הייתי אוכל לפני השיעור, ואם באותו שיעור הייתה ריצה היה עולה לי האוכל קצת חחחח
|
![]() |
![]() |