|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() למה שיריר לא יכו להפוך לשומן ושומן לא יכול להפוך לשיריר אני יודע שזה בגלל שהם 2 ריקמות שונות מישהו יכול להרחיב בבקשה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() עזרה מישהו??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה יש להרחיב ... ?
שתי רקמות שונות .... זה כמו שבן יהפוך לבת ... זה בלתי אפשרי ... (רק עם ניתוחים , אבל חבל זה כואב)
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ממתי שומן לא הופך לשריר? על מה אתה חושב שאתה מפתח שרירים? על אוויר?..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה רציני חבר ?
אני רק אגיד לך לבקש ממישו למחוק לך את ההודעה ... כי זה פשוט לא נכון ... אתה חושב שגם לילד הכי שחיף בעולם אין לו רקמת שריר ??? גם אם יש לו רקמה הכי קטנה בעולם (שזה אומר שריר קטן מאוד ) והוא יתחיל להתאמן ולאכול הרמקה תתפתח ותגדל ויראו שריר הבנת ? אי אפשר להפוך שומן לשריר או ההפך . בהצלחה ..
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לך תקרא קצת מאמרים
![]()
![]() |
#7 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]()
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תיקח בקבוק עם שמן ומים
השמן נניח מדמה את השומן והמים את השריר אתה מוסיף מים (מתאמן ומעלה שריר) אחוז המים עולה אם אתה מוסיף שמן (משמין) אחוז השמן עולה אין קשר בין המים והשמן וכל אחד לא תלוי בשני בשביל להשתנות הבנת? ככל שיותר שמן המים בולטים פחות לעין ומהווים אחוז יותר נמוך מכלל הנוזלים בבקבוק אבל הם עדיין קיימים אם תוציא את רוב השמן המים יבלטו יותר אבל עדיין קיים שמן |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בונה אתם כולכם הוצאתם את זה מהקשר כאילו מה כבר אמרתי, מביאים פה דוגמאות כאילו כל אחד פרופסור..
אז תגידו לי למה במסה מעלים יותר בקלוריות ובפחמימות? הרי הרוב בסוף הופך להיות שומן, ואל תגידו לי שזה בשביל יותר אינטנסיביות באימונים. ^ סתם מעניין אותי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() וואי אתה ממש דביל אה?....
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() בונה מה הקטע שלכם? שואלים אתכם שאלה אתם לא יכולים לענות יפה?
דביל תגיד לחברים שלך ידפוק, כי אני לא אחד מהם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אם תשקה דשא במים המים, הדשא יגדל, אז המים הפכו לדשא?
ועוד שאלה, אם נכון מה שאתה אומר אז למה העצם לא תהפוך לשריר? או במקום לשרוף שומן תשרוף מהרוחב של העצם? גם זה ישנה היקפים ומשקל הרי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() זה שאני טועה הבנתי.
לא צריך לזרוק שטויות באוויר זה לא מסביר כלום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אז מסבירים לך!!
נתן דוגמא אחרת....חרא יכול להפוך לזהב?לא כי חרא זה חרא וזהב זה זהב! למה מעלים קלוריות גם בחלבון וגם פחמימות? כי החלבון בונה ת'שריר והפחמימה[בלי להכנס לכל התהליכים]בגדול עוזרת לו להכנס לתאים כדי לבנות אותם
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא בטוח שזה לגמרי נכון, זה מה שאני זוכר
חלבון: יכול להתפרק לATP (אנרגיה) תפקיד הפחממה) פחמימה: מעלה רמת אינסולין, מחדשת מאגרי אנרגיה בשריר, אם המאגרים מלאים הפחמימה נאגרת לשימוש אנרגיה עתידי בתור שומן שומן: מפרק את עצמו כשאין בדרך מעצור (אינסולין), ככל שרמת האינסולין יותר גבוהה, כמות השומן גדלה חלבון - מפרק את עצמו למולקולות אנרגיה כשאין מספיק אנרגיה ממקור אחר פחמימה - ספק האנרגיה הטבעי של המערכת, כשיש עודף אנרגיה נשמר בתאי שומן ועוצר (זמנית) את התהליך הקטבולי (מפרק) שלהם שומן - יכול לשמש תחליף אנרגיה לפחמימה, בתנאי שצריכת שומן יומית 40%+ (ketosis), תמיד מנסה לפרק את עצמו כשאין נוכחות אינסולין
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |