|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() שלום לכולם.
אני חדש כאן ונהנה מספר שבועות מהפורומים האלו, עוקב ולומד. נתונים עלי- אני בן 24, גובה 183, משקל 85 ק"ג. בעברי התאמנתי און-אנד-אוף במכון כושר, מגיל 17 בערך. תוצאות- כמעט ולא ראיתי מאז ועד לפני שנה +, כאשר הפסקתי שוב. חוסר הגעת התוצאות לא היוו מוטיבציה חיובית מן הסתם- ובהתאם האימונים גם כאשר היו רציניים, לאו דווקא תרמו להתפתחות הכללית. מעבר לכך, הידע שלי בתזונה נכונה קטן ביותר מאז ועד ההודעה הזו, מה שגם לא תרם להתפתחות או קבלת תוצאות. כשהגעתי לפורומים המדוברים וככל שהעמקתי יותר במאמרים באתר, הבנתי שכל מה שעשיתי עד היום שווה מאום- כל עוד לא ידעתי מה לאכול, השרירים לא קיבלו את ה"דלק" הנחוץ להם להתפתח ולנצל את האימון. בקרוב, אני מתכנן פגישת יעוץ והתקדמות בנושא, אך כרגע מסיבות כלכליות אני לא עושה את הצעד הזה מאחר והפגישות + מכון כושר עולים כסף (כמו כל דבר), שכרגע אין לי במלואו לעניין. כשאוכל לעשות את הצעד התוכנית היא לתקוף את הנושא מכל החזיתות הן מבחינה מקצועית- יעוץ הכוונה ומעקב, הן בהשקעה בכמות האימונים, תוספי מזון נחוצים, וכדומה. מאז ומתמיד התאמנתי גם ובעיקר בבית- ברשותי זוג משקולות חופשיות, משקלים של עד 18 ק"ג לכל צד, ובקרוב מאוד אני רוכש מוט W. האימונים שלי כרגע נעים בין יד קדמית, יד אחורית, כתפיים, חזה (שכיבות שמיכה), בטן, ופה ושם קצת גב. האירובי שלי מתבטא ברכיבה על אופניים עקב בעיית ברך שמגבילה אותי בריצה- רוכב בין 3 ל4 פעמים בשבוע, רכיבה שאורכת כבערך 50 דקות-שעה, בעומס מלא (רגלים כל הזמן דוחפות). לעניין ההודעה ![]() (מקווה שאתם עדין כאן... ![]() רציתי לבקש ממכם דגשים כמו- דוגמאות לתפריטים, מה כן לאכול, כמה, מה לפני אימון מה אחרי אימון, וכדומה. בשבועות האחרונים (מאז שהגעתי לכאן ![]() אני די לוטה בערפל בנושא הזה כמו שאפשר לראות, והייתי שמח להכוונה והצעות ל- מה לצרוך כל יום, כמויות (לדוגמה- כמה ביצים לאכול? שלמות? רק את הלבן?) ובגדול כל מה שתוכלו לתרום מנסיונכם בנושא- אשמח לשמוע וללמוד. אשמח לכל תגובה, ונעים מאוד. ארז. |
![]() |
![]() |