|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום,
אני רוצה לקנות מוט מתח ולחבר אותו לקיר בבית. תקציב= כ 200 ש"ח. חיפשתי ברשת ומצאתי חנות אחת שמוכרת מוטות כאלה אבל רק באינטרנט ואין להם אולם תצוגה. לפני קניית המוט הייתי רוצה לראות אותו ולא להסתמך על תמונות באתר אינטרנט. אני ממרכז הארץ אשמח לקבל המלצה על חנות בה אוכל לראות את המוט ולא סתם לקנות חתול בשק תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש לך סניפים של מגה ספורט בכל רחבי הארץ..תיגש לאחד מהסניפים מוט של מתח לא עולה על 50 שקל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() במגה ספורט ישנם מוטות מתח המתחברים בהברגה למשקוף הדלת
אני לעומת זאת,מחפש מוט שיתחבר בהברגה לקיר משהו כזה ![]() ![]() נערך לאחרונה על ידי vl4, 12-11-08 בשעה 11:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() האמת שנכון.. יש כאלה שנתליך על המשקוף ובולטים פנימה, ואז אפשר לעשות רחב יותר מרוחב המשקוף.
![]() |
#6 | |
חבר מתחיל
|
![]() אני לא ממש מחפש אחיזה רחבה
אם כי,עדיף להשאיר את שתי האופציות פתוחות,גם אחיזה צרה וגם רחבה אם אי פעם יתחשק ציטוט:
אם תוכל להביא תמונה של המוט אליו אתה מתכוון ,זה ממש יעזור לי להבין השימוש העיקרי של המוט -להתלות עליו ולהשאר בתנוחה סטטית כחצי דקה,כדי למתוח את חוליות הצוור והגב ,המוט מיועד לאבא שלי הסובל מפריצת דיסק ולווא דווקא לבצע מתח קלאסי. אני מחפש מוט שיתחבר לקיר מכיוון שהמשקופים בבית נמוכים יחסית לגובה של אבי. האורטופד המליץ לבצע את המתיחה כאשר כל הגוף ישר ,ללא קיפול ברכיים ולכן חיבור לקיר הוא החיבור המועדף,אין הגבלה ממשית לגובה בו אפשר לתלות את המוט נערך לאחרונה על ידי vl4, 12-11-08 בשעה 18:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]()
![]() |
#8 |
|
![]() תקנה בריקושט ב60 שקל ותביא לי 140 שקל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
איפה מוכרים מוט כזה? ריקושט מתמחים בציוד למטייל,נכןו? אילו מוטות יש בריקושט? נערך לאחרונה על ידי vl4, 12-11-08 בשעה 19:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() הייתי בריקושט
לא מצאתי מוטות מתח המוט הרביעי מבין המוטות בתמונה שהוספתי יכל גם להתאים לי כאמור ,הבעיה שמוכרים אותו באינורנט ואין אפשרות לבדוק אותו לפני הקניה |
![]() |
![]() |