|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני חולה על לחם
פעם הייתי גומר חצי כיכר ביום, זה עסק יקר לכן קנינו אופה לחם של מורפי ריצ'ארד Morphy Richards 48220 יש למישהו מתכונים ללחם מחיטה מלאה/שיפון ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נערך לאחרונה על ידי YossI822, 08-11-08 בשעה 17:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני מחפש מתכונים לאופה לחם
לא כל מתכון מתאים צריך כמויות מדויקות וסדר מסוים ששמים את המצרכים במכשיר זה אופה לחם אם אתה לא יודע http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=E-Baker |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כך ....
אתה מתכוון לזה? לחם שיפון עם קימל • תוכנית חיטה מלאה - WHOLE WHEAT חומרים: 340 מ"ל מים. 1 כף תרכיז תפוחים. 2 כפות סוכר חום. 2 כפות שמן. 21 1 כוסות שטיבל 7 – קמח שיפון מלא. 21 1 כוסות שטיבל 2 – קמח לחם. 1 כוס שטיבל 6 – קמח חיטה מלא מטחינת רחיים. 21 1 כפות זרעי קימל. 21 1 כפיות מלח. 21 1 כפות שמרים יבשים. נערך לאחרונה על ידי YossI822, 08-11-08 בשעה 17:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחי על תיתן לי מהאינטרנט
עברתי כבר על כל האינטרנט ויש מלא מתכונים אבל אף אחד לא רשום שזה לאופה של מורפי ריצ'ארד ואני מחפש מתכון שהוא רק עם קמח מלא/שיפון בלי הקמח הלבן ובלי חמאה מה שיש באינטרנט לא עוזר לי רק מישהו שיש לו כזה אופה לחם של החברה הזאת יכול לעזור המתכונים בחוברת הוראות של היצרן לא משהו צריך לאלתר עם רוצים להכין משהו טעים יש שם אחד לחיטה מלאה אבל הוא בלי שום תוספת-יבש בלי תבלינים/גרעינים/שיבולת שועל/שומשום וכו' ותודה על העזרה יוסי אבל כפי שאתה רואה בכל מתכון מכניסים את הקמח הלבן בצורה זו או אחרת(קמח לחם) |
![]() |
![]() |