ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 04-11-08, 00:29   #1
avlier
אזהרה ראשונה-קללות
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 650
ברירת מחדל לחמנייה עם סומסום

לחמנייה עם סומסום
נכון הסומסום זה שומן איכותי נכון
עכשיו השאלה שלי בלחמניה שיש בה סומסום השומן עצמו איכותי או לא ? כי הוא עבר קלייה

מה אתם אומר ? ובדרך כלל בלחמניה רגילה יש הרבה שומן לחמניה עם סומסום
avlier מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-11-08, 01:35   #2
Masquerade
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
 
הסמל האישי שלMasquerade
 
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 1,541
כללי:: אורי
גיל:: 20
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
ברירת מחדל

הייתי אומר שהכמות היא שולית.
__________________
Masquerade מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-11-08, 17:28   #3
avlier
אזהרה ראשונה-קללות
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 650
ברירת מחדל

אבל השאלה שלי עם הסמסום מתבשל ... אז השומן שבו נהרס ?
avlier מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-11-08, 21:15   #4
the animal
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 5,607
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי avlier צפה בהודעה
אבל השאלה שלי עם הסמסום מתבשל ... אז השומן שבו נהרס ?
איך חימום יהפוך שומן לא רווי לשומן רווי?
the animal מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-11-08, 01:21   #5
avlier
אזהרה ראשונה-קללות
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 650
ברירת מחדל

מההההההההה?
זה כמו שתתגן שמן זית הוא יהפוך מי לא רווי לרווי זה הורס אותו יענו
אני שואל עם בשמשום זה גם ככה

או שאתה דבר גרעינים נכון ? עם זה גרעינים לא קלוים הם בריאים עם זה קלוי יש בזה מלא שומן רווי
avlier מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-11-08, 07:47   #6
the animal
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 5,607
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי avlier צפה בהודעה
מההההההההה?
זה כמו שתתגן שמן זית הוא יהפוך מי לא רווי לרווי זה הורס אותו יענו
אני שואל עם בשמשום זה גם ככה

או שאתה דבר גרעינים נכון ? עם זה גרעינים לא קלוים הם בריאים עם זה קלוי יש בזה מלא שומן רווי
זה לא מה שקורה בטיגון. בטיגון חומצות השומן מתחמצנות ומייצרות כל מיני רדיקלים חופשיים שלא בריאים לגוף. בקיצור, אם אתה מטגן טיגון קצר אז תעדיף שמן זית\קנולה
the animal מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-11-08, 11:26   #7
avlier
אזהרה ראשונה-קללות
 
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 650
ברירת מחדל

טוב אחי אבל מה עם השאלה ששאלתי לחמניות ובגט עם שומשום
השומום הוא יחשב לאיכותי או שהוא נהרס ?

תודה: ]
avlier מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-11-08, 16:46   #8
the animal
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 5,607
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי avlier צפה בהודעה
טוב אחי אבל מה עם השאלה ששאלתי לחמניות ובגט עם שומשום
השומום הוא יחשב לאיכותי או שהוא נהרס ?

תודה: ]
נחשב לאיכותי
the animal מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:25.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים