|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() סליחה על הבורות, אבל אני רק עכשיו מתחיל לעבוד ממש בתקופות מסה-חיטוב ואני צריך כיוון.
1- האם מוצרים כמו שוקולד, עוגיות, שמנת, עוגות ושאר ירקות נכנסים לתפריט? האם הם תוסף שעליי להוציאו מהתפריט ולקרטגו כתוספת מזיקה? האם ניתן להתייחס רק לערכים מסוימים שלו (חלבון ופחמימה) ולהתעלם מערכי השומן שלו במקום להוציאו לגמרי מהתפריט? 2- האם שלווה (חיטה תפוחה מתוקה) היא מקור טוב לפחמימות? הוא מכיל בסביבות 85 ג' פחמימה ל-100 ג' מוצר, ו400 קל', אך האם זוהי פחמימה מורכבת ראויה? 3- האם פיצות למיניהן הן בהחלט מוצרים מזיקים? האם ניתן להתחשב בהן בתפריט (כמו בסעיף 1) בשל ערכי החלבון והפחמימה המצויים בהן בשפע, ולהתחשב בערכים השומניים? 4- האם ממתקים (מקורות לסוכרוז) הם מקור ראוי לפחמימה פשוטה? סליחה על החפירה אני ממש מעצבן ותודה מראש לעונים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כבר אמרתי תודה מראש אל תייבשו אותי פה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() 1. לא מומלץ להרכיב תפריט מדברים כאלה.
2. חיטה היא מקור טוב לפחמימה מורכבת, אני לא יודע מה עוד שמים במוצר שאתה מתכוון אליו. 3. שומנים- אתה חייב להכניס לתפריט שומנים טובים (שומן רב בלתי רווי ושומן חד בלתי רווי) המצויים באגוזים/שקדים/בוטנים/שמן דגים/שמן זית/שמן קנולה וכו'. פיצות מכילות חלבון גבוה בגלל הגבינה צהובה שמכילה כמות נדיבה של חלבון. לא הייתי ממליץ לך להכניס אותם בתפריט, כמו בסעיף 1. 4. לך על ממתיק סוכרלוז ככה לא תצתרך לחשב כלום כי הוא בעצם לא מכיל קלוריות/נתרן וכו'. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול להכין גם פיצה עם ערכים טובים: פיתה \ לחם (אפשר מקמח מלא) , רסק עגבניות טבעי (עדיף, אבל אפשר גם קצת קטשופ) וגבינה צהובה 5/9 אחוז וזיתים\ פלפל\ בצל\ עגבניות
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ^ כן אבל אם אתה עושה בבית עם 5 אחוז או9 אחוז זה יוצא ערכים ממש טובים
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחח יותר קל פעם בכמה חודשים פשוט להרים מאחת הפיצריות קופסה גדולה של התבלין וזהו :p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אפשר גם עם אורגנו
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חחח אתה מנסה לעשות לעצמך חיים קלים?
עזוב אותך ממתקים כבר שנה שלמה שאני בכלל לא יודע מה זה תאכל אוכל טוב לא את כל השיט הזה.. כל מה שאמרת אוכלים בדרך כלל בצ'יט |
![]() |
![]() |