|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() מישהו יודע ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
סגן מר ישראל לנוער 2010 נאבבא וסופר סאיין
תאריך הצטרפות: Jun 2008
הודעות: 1,484
כללי:: Eliran_M
גיל:: 17
עוסק ב:: פיתוח גוף
חדר כושר: מבואות ים
|
![]() 46 גרם חלבון חזה עוף 100 גרם לא מבושל
__________________
BodyBuilding For Life =]]] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() וגשהוא מבושל הוא מאבד משהו מהערכים שלו ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() תרשה לי לתקן אותך אלירן
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() 170 גרם אחרי בישול זה 40 גרם חלבון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() 20-22 מבושל.
סגור מאה אחוז נקודה נקודתיים סוגריים כפל חילוק חיסור |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מאיפה החזה עוף מוסיף עוד חלבון אחריי בישול מישהוא יכול להסביר לי ???
__________________
In Trance WE Trust |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() 20-25 גרם חלבון לחזה עוף מבושל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מי מבשל את החזה עוף? טיגון שליטה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מפקח ראשי
|
![]() 24 ג' חלבון ל-100 גרם.
|
![]() |
![]() |