|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היי ,
ראיתי וקראתי פה דברים על גיל גרנות, ואיתו פגישה עולה 200 שקל ( ראשונה ) ובשבילי להגיע מאזור חיפה ( כרמל ) אליו זה עוד 60 שקל אז יוצא לי 260 שקל . שזה סכום שהיה לי קשה מאוד לארגן ( כי ההורים שלי ממש לא תומכים בכל הקטע הזה ) ורציתי לדעת אם הוא באמת שווה את הסכום הזה שאם הוא באמת יוכל להביא אותי אל תוצאות טובות מבחינת מאסה כמהשיותר מהר.. וכאלה שהיו אצלו - אתם מרוצים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שתרים טלפון לחנות ותראה איך אתם עושים את זה כי מה שהבנתי שפיץ עובד עם גיל מניו יורק אז ממך לא תהיה בעיה פשוט תרים אליו טלפון
וכן זה מאוד שווה גיל באמת יודע מה הוא עושה ויש תוצאות וקבלות בקיצר אתה לא תתאכזב! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא חושב שיש אחד שיגיד לך שהוא לא מרוצה מימני..
אבל מה שאתה צריך להבין שגיל הוא לא איזה "קוסם". הוא רק בונה לך תפריט תזונה ואימונים.. החלק שלך הוא החלק החשוב.. וככל שתדבוק בתפריטים ככה יראו התוצאות יותר טובות. בכל מיקרה, כן, זה שווה את זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי ,
אין בעיה , אני מצידי אשקיע הכל , יאללה רק תוצאות ![]() תודה! אםא פשר בבקשה עוד תגובות |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נפגשתי איתו רק לפני שבוע וחצי!וכבר יש תוצאות,ירדתי מ-89.8 ל-86 ק"ג!(בתחילת חיטוב הייתי 93-בחנוכה),וזה לא קסם,פשוט הוא בונה לך תפריט שמתאים בדיוק לך+תכנית אימונים אבל כמו שנאמר הרוב תלוי בך.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ואללה , אוקיי אחי
תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() גיל יביא אותך לתוצאות מקסימליות.
שווה כל שקל, אני ממליץ בחום!
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם כן נפגשתי איתו לפני כמה ימים וזה מקצועי מאוד ופשוט מאוד, אבל שווה הכל בסה"כ אם אתה מתמיד
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בקשר לפותח ההודעה זה שווה מאוד אבל מפגישה אחת לא יצא הרבה וגם אם לא תתמיד לא יצא כלום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תראה את השינויים ותבין לבד בעיקר את אור שרעבי(אור מהרצליה) לא שהוא היה שמן בהתחלה תראה איזה חיה הוא אחרי אימונים אצלו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() אחרי שתיראה את התוצאות אחי אתה תיראה שזה משתלם
![]() ויש אנשים שבאים לגיל מהצפון ומבאר שבע וכל היום ברכבות ואוטובוסים ועובדה זה משתלם להם ![]() בכל אופן בהצלחה אחי! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() רגע מזאת אומרת מפגישה אחת לא ייצא כלום?
ממ הרי אניה ולך לאיו לפגישה ראשונה נגיד השבוע אז כל העבודה שאני יעשה עד לפגישה הבאה ( אם תציהיה ) לא תיהיה משהו? :x טוב נראה אולי נצליח לקמבן משהו כבר עד אז.. מקווה שייצא משהו מכל העסק הזה מפגישה 1 שבה הואיעשה לי תוכענית + תפריט לא ייצא כלום במשך חודשיים אתם רוצים להגיד לי ?:x אגב תודה לכולכם שהגבתם |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() אם אתה מחפש להשיג תוצאות כדאי לך לעבוד עם מאמן תזונאי צמוד וגיל הוא הטוב בתחום בארץ. מלבד זה אתה לא צריך להגיע כל פעם לחנות לפחות רק לפגישה הראונשה גיל תומך גם דרך האימייל והטלפון ושתתחיל לראות תוצאות תדע שזה שווה הכל
דרך אגב את המוזמן לבוא לאיסיקיו שלי לראות איזה פלאים גיל חולל אצלי |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי צריך להפגש עם יועץ לפחות 5-6 מפגשים במרווחים של חודשיים, 200 שקל פגישה ראשונה ואז 150 כל אחת זה בסדר גמור תחשוב על זה שזה פעם בחודשיים זה לא ממש הרבה, תעבוד פשוט באיזה מקום.
אני כנראה בוודאות יפגש איתו בתחילת חודש הבא כדאי לנסות ולראות מה הוא יכול להציע לי.... תגידו מגיעים ל רמת גן נכון? והוא מקבל יום שישי? או שאתם ממליצים להתקשר ולוודאות את זה איתו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() יש בפרטים אבל 150158686
|
![]() |
![]() |