|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() היי חברים.. עדכון מהיום...
חזרתי מקניון רננים עם הריינג'ר דרך הדרך לכיוון טירה (כפר ערבי) עם ידידה שלי, נסענו בדרך (דו סיטרית) כשבאצמע יש פס לבן. הייתי צריך לפנות שמאלה לפרדס לחצות דרך קיצור דרך שאני מכיר (יש שם קוים לא פס) אז פניתי שמאלה... והערבי שנסע בסוברו פשע מאחורי החליט שלא בא לא לחקות שאני יאט.. עקף אותי בפול גז ונכנס בי ובידידה שלי בפול גז בצד.. כמובן שמיד מצאנו את עצמנו על שני גלגלים בכיוון להתהפך רק שחברכם קצת מוכן לדברים האלה.. סובבתי את ההגה הצלחתי לחזור ל4 גלגלים אחרי נסיעה של כמה שניות על 2. יצאתי אל הנהג הערבי כדי לשמוע את צעקותיו... לקחתי מספר רכב... ניגשתי אליו וביקשתי ממנו פרטים(שם, ת.ז וכד'..) הדראק לא נותן! אומר לי אני אתן לך אחר כך שתבוא משטרה.. הזמין אמבולנס וכל ה8 אנשים\ילדים באוטו של 5 נכנסו לאמבולנס (כולל הנהג ונסעו!). קיצור חברים... המשטרה גררה לו את הרכב (השאיר אותו שם האדיוט) והכל יהיה בסדר.. יש ביטוח מקיף והכל... אני כמובן הייתי בסדר והוא האשם.. הרגל שלי מפורקת נכנסה בכל הכוח בדלת.. הגב שלי רשמית נפטר.. ההלוויה תתרחש ב15.1 =) צד הריינג'ר מפורק לחתיכות.. יהיה בסדר.. לא נשלם על זה אגורה.. ושהנהג הבן :):):):) יכנס לכלא על העבירה הפלילית שהוא עשה כשהו לא נתן לי פרטים. רשמית אני מתעב אותם עכשיו.. לילה טוב לכולם... אוהב אותכם.. תנהגו בזהירות... הולך לישון |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() העיקר שאתה בריא ושלם אח שלו.
![]() |
#3 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ספר את זה לקרסול ולחוליות שלי בגב
אה כן.. וללב שלי שירד לתחתונים כשידידה שלי באותו לידי ואני רק חושב על לא להתהפך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ערס, תפסיק להגיד אח שלו.
אמיר, החלמה מהירה.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() איפה ההלוויה של הגב מתרחשת?
![]() הידידה יצאה בלי נזק? אם כן אז אני חושב שזה לא פייר בכלל....שבור לה איזה קרסול שתרגיש גם היא חלק מהתאונה :):):):) החלמה מהירה חבוב. ![]()
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תרגיש טוב אמיר!
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תרגיש טוב, ותזהר בדדליפטים עם ה150 קילו שלך עכשיו
![]() ד"א תשים ברייג'ר באחד התאים אלה שיהיה לך למקרים כאלו.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() אחי,תרגיש טוב תנוח קצת והכי חשוב שלא תוותר לבן זונה הזה בשום פנים ואופן!!!
אני שמח לשמוע שאתה בסדר ולא קרה לך נזק רציני וכל הכבוד על הניסיון ועל שמנעתה תאונה רצינית בזה ששלחטתה בריינג'ר ולא התהפכתה נ.ב אני עברתי 2 תאונות כבר אחת לא משהו רציני איזה רוסי שיכור נכנס בי ובעומר מאחורה ועוד פעם אחת לקחתי שמאלה איפה שאסור וכמעט נהרגתי מאז למדתי לא לעשות דררות ושטויות יותר בכביש ובנס לא קרה לי כלום |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אחי החלמה מהירה לרגל ולגב ולא נורא זה יעבור תרגיש טוב!
העיכר שיש ביטוח לאוטו :laugh:
![]() |
![]() |
#10 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() החלמה מהירה, אמיר, טוב שזה נגמר רק ככה!
![]() |
#12 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() תודה לכולם!
מני חזק!! למכנה רק כואב הגב לא נורא... היא היתה ממש בסדר... לא נכנסה לפאנקיה נימרוד.. אני לא עובד דד ליפט עם 150 =) אני עושה סקוואט עם יותר מ150 אבל בדד ליפט אני לא עובר את ה120 (זה פשוט כאב תמידי) ובכל מקרה כרגע הפסקתי דד ליפט בכלל פציעה קטנה תודה לכולם! שבת שלום! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אם כואב לך הגב בגלל התאונה, תתבע את הערבי.
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אנשים, תיהיו חכמים.
יש לכם קצת כאבי גב? דבר ראשון אם אתם רוצים כסף אם תלכו ישר אחרי התאונה לבית חולים למיון זה מוסיף המון! אם לא תלכו ותגידו שהלך לכם הגב הפיצויים יהיו הרבה יותר נמוכים מאשר אם ישר תלכו למיון. בכל מקרה במשפט וזה, תלכו צולע, תקצינו את הכאבים, תגידו שזה פגע לכם בעבודה ובמליון דברים, ככה תקבלו יותר כסף...
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() עדיף שתצמד לגרסה של נמרוד...
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() 1)אתה יכול לקבל כסף פיצויים תשחק אותה כאילו נפצעת הרבה יותר חזק ממה שזה
2)באמת מרגיז הקטע אם הערבי הזה אם המטומטם לא היה מתחכם ומנסה לעקוף כל החרא הזה לא היה קורה |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() אמיר אני עוד מעט יוצא לאיפה שהוא אני לא אהיה זמין עד יום ראשון בערב או שני בבוקר אז תצפה לשיחה ממני
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שיסביר שזה פוגע לו באיכות חיים, שינפח את הסיפור, ילך צולע... למרות שהכי חשוב כמו שאמרתי זה ללכת לבית חולים ישר אחרי המקרה. אם לא עשית את זה שכח מרבה כסף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
מנהל ראשי
|
![]() אמיר אני שמח לשמוע שאתה בסדר!! העיקר שלא קרה לכם כלום! הערבים האלה רוצחים גם בכבישים כניראה. חושבים שהם נוהגים באיזה כפר ומתעלמים מסימונים בכביש. לצערי לא יצא לך כלום אם תתבע את הערבי הזה, הם חיים במערב הפרוע,מתעלמים מכל חוק אפשרי.
|
![]() |
![]() |