|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי
יש לי שאלה - אני בן 15 וחצי משקל 59.8 אני מיתאמן 4 חודשים ואני יודע לאחרי האימון צריך לאכול חלבונים, ובביצים יש חלבון השאלה שלי היא כזאת: אני שמעתי שאמרוים לאכול יותא חלבון מהחלמון מי שיודע כמה ביצים אני אמור לאכול אחרי אימון ואם אני צריך לאכול באותה כמות חלמון. תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי חלבונים לא חובה לאכול חלבונים.
אחרי אימון חובה לאכול פחמימות מהירות כגון : סוכר ענבים, תמרים, בננות .. אתה יכול לאכול אפילו 48 שעות אחרי אימון חלבון . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תשתדל לא לעבור שתי חלמון ליום
וביצים שלמות לא כל כך טוב אחרי אימון משום שהחלמון מכיל שומן שמוריד את האינדקס הגליקמי. רצוי פחמימות בעלות א"ג גבוהה כמו תמרים, לחם לבן, בננות וחלבון ממקור רזה כמו קוטג' דל שומן ,אבקת חלבון וכו..
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() ציטוט:
![]() פחמימות זמינות* וזה לא שהוא יכול לאכול חלבון אחרי 48 שעות, הוא צריך לאכול חלבון במשך היום, פשוט אין סיבה למהר אחרי אימון. וסתם לידיעתך, חלבון ביצה חלבון שמתפרק לאט, כך שממש לא משנה, גם אם היה צריך להכניס מהר חלבון, כמה ביצים ומתי תאכל אותן.
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() סיכום של כל מה שנאמר פהף
1. אחרי אימון לא חובה למהר בצריכת החלבון, העיקר שסך החלבון היומי יהיה בסדר. 2. לעומת זאת, יש לצרוך לאחר האימון 0.8 גרם פחמימה פר קילוגרם גוף של פחמימות זמינות. 3. יש להימנע מאכילת שומן לאחר האימון משום שהוא מפריע להקפצת האינסולין שאנו רוצים להשיג ע"י אכילת פחמימה זמינה לאחר האימון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חחח התכוונתי אחרי אימון :p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צריך קופסת טונה במים + 4/5 תמרים או 2 בננות או 4 פרוסות לחם לבן/סוכר ענבים
תשקול לקנות אבקת חלבון ככה לא תצטרך את הטונה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מומלץ לאכול כי זה עוזר בתהליך ההתאוששות אבל לא חובה לאכול |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שום דבר לא חייב... אני מכיר אישית אנשים ששמים זין על תזונה ודופקים לאפה אחרי אימון ויש להם גוף פצצה יותר מהמון אנשים שמשקיעים אבל אם אנחנו כאן כבר בקטע של דיוק וכל זה עדיף לכול חלבון ישירות אחרי אימון ביחד עם הפחמימה הזמינה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רואים שת'לא מבין .. יש כאלה עם גנטיקה של אלוהים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() איזה קשקוש בלבוש
אני אחרי אימון דופק 200 גרם סטייק עם 300 גרם פסטה ואני מתקדם מצוין לא צריך לאכול בדיוק 0.12312543534534756 גרם פחמימה מסוכר ענבים שמקורם באוקיינוס האטלנטי צריך לאכול כל הזמן הרבה נערך לאחרונה על ידי reshos123, 29-10-08 בשעה 14:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() אז אתה גבר... אנחנו לא מכריחים אותך לעשות משהו, אנחנו סה"כ אומרים לך מה מומלץ
|
![]() |
![]() |