|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני כבר הרבה זמן חושב על זה שאומרים שמומלץ להתחיל להתאמן בגיל 15+ בגלל הטסט' ואני בכיתה ט' בן 14 וחצי +- ואני לא יודע אם כל הזמן הזה שהשקעתי בתזונה ובאימונים היה שווה בכלל ...
התאמנתי 3 חודשים שסתם היו בלי ידע.. וחודש האחרון התחלתי לעלות במשקל ואני לא יודע מה לעשות כי בעקרון אני לא מפותח מבחינת זיפים או שערות בבית שחי ועל הרגליים והידיים ... אז זה סתם היה בזבוז כדאי לי להפסיק להתאמן ? כי בד"כ כיתה ט' זה 15 אבל אני מהאלה שנולדו בסוף שנה ... אז מה דעתכם ?
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לדעתי זה מעולה שהתחלת בגיל כזה.. הלוואי עליי להתחיל את הדיאטה שלי מהגיל שלך ובגיל שלי עכשיו להיות הרבה יותר מפותח.
אני מקנא באנשים שהתחילו מגיל מוקדם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() הקטע שאומרים לך שבגיל ככה וככה אל תעשה ככה וככה, זה כי זה גיל שבו אתה חסר אחריות,
וזאת עובדה, התחלתי להתאמן בגיל 15, התאמנתי שנה רזיתי ניהיתי יפה, באתי להתחיל מאסה, איך שהתחלתי מאסה, נפצע לי הגב תחתון, הייתי מושבת שנה וחצי מאימונים, שנה וחצי ילד, רק התחלתי פגישות עם גיל ובום זהו הפסקנו לא יכולתי לזוז, אמרו לי ללכת לשחות כמו איזה מעאפן, לטפל בגב, ולמה? כי הייתי צעיר והייתי יהיר והאגו שלי פצע אותי, אתה מבין? לך תתאמן רק אל תפוס פוזות, ויהיה מעולה.
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() טוב תודה ... אני מקווה שזה יעזור לי בעתיד ...
עוד (?)
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אם כבר האשכול הזה קשור איכשהו אנצל אותו לשאול שאלה, המצב של זקן\שפם\כפות ידיים ורגליים קשור לעוד כמה נשאר לך לגבוה איכשהו? כי בגבוה אני יחסית גבוה, אבל הקול שלי לא השתנה, זקן לא גדול, כנ"ל שיעור בכלל הגוף וכו..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי, למרות שבתאכלס אני מתגלח, יש לי מלא שיער ברגליים, על הבטן והחזה מתחיל להיות לי, יש על הידיים, הקול שלי השתנה לגמרי, אבל אני עוד גובה (טפו טפו טפו).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() אחי בוא אני יגיד לך כמה דברים
בגיל שלך אתה יכול להיתחזק ובוא נגיד עם עדין הטסטרון לא גדול כשהוא יהיה השרירים שלך יגדלו מהר יותר, מיכוון עוד משקל= עוד הרס לשריר - גדילה יותר גדולה, חוץ מזה את בחודשים הראשונים שמתחילים להיתאמן בדרך כלל לא עושים תפריט, עושים את התוכנית של המאמן, מכירים תרגילים חדשים , ככה אתה רוצה להתחיל בגיל 15 ואז רק כשתיהיה בן 15.5 תתחיל להבין ושאתה תיהיה בן 16 תצתער למה לא עשיתה את מה שאתה יודע מה ההתחלה, אם תמתחיל מעכשיו אתה תגיע משופשף כמו שאומרים. חוץ מזה אני התחלתי בגיל 14.5 ודווקא גדלתי ויש פה עוד כמה בפורום שהתחילו מגיל קטן וגדלו לדוגמא try-sus |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ציטוט:
![]() כל תגובה שלך מעולה!
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אנשים עזרתם לי ...
![]()
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני כבר התאמנתי בכיתה ט' והייתי בן 14 והיו לי יופי של תוצאות זה מצויין להתחיל בגיל כזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני התחלתי להתאמן בכיתה ח' בגיל 14,אבל הגדילה האמיתית קרתה בגיל 15..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שמתי לב שלפעמים דווקא הכי נמוכים הם הכי שעירים ועם הקול הכי נמוך. |
|
![]() |
![]() |