|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום רב, אני התחלתי להתאמן במכון כושר והתאמנתי עד עכשיו רק פעמיים כלומר אני מתחיל מאפס ,
אני רוצה להגיע למטרה שזו עלייה במסה ואז חיטוב הגוף , אני מאוד רוצה שהגוף יראה כמו הגוף של מימייקל לואיס , הנה תמונה : ![]() עכשיו כמה זמן אתם משערים אפשר להגיע למטרה הזאת , זו המטרה שלי עלייה במסה ואחרי זה חיטוב הוף .. כמה זמן אתם משערים בערך יקח לי לפתח גוף כמו של מייקל לואיס ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איזו טעות עשית עכשיו... X:
ובקשר לשאלתך,אתה צריך גנטיקה טובה זה דבר ראשון ,לא כל אחד יכול להראות בדיוק כמוהו,אבל בעקרון,מסה למשך תקופה ואז חיטוב רצחני במיוחד לאחוז שומן נמוך מאד, דגש על עבודה של בטן חזה כתפיים ויד קדמית...וזהו
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
למה עשיתי טעות אחי ? וביקשתי אחי הערכה , אני צריך מישהו שבאמת יגיד לי ערכה בערך , מישהו שמבין שיזרוק לי הערכה טובה .. כמה זמן בערך יקח לי .. להגיע לגוף חטוב כמוהו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() חכה חכה עוד מעט כל הפורום קופץ עליך
![]() |
#5 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() מבין כל התמונות שלו הבאת דווקא את זאת שהוא בתחתונים??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() תראה כמו מי אתה רוצה להראות תראה את החוסר פרופורציה המגעיל הזה בכתפיים לעומת כל הגוף
תראה תגועל נפש הזה בחיים החלום שלי לא היה להיות כמוהו וזה גם בגלל האישיות המסריחה שלו ושהוא מתלהב ואי אפשר להעריך תוך כמה זמן תגיע לשם זה כמו להעריך מתי תמות |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
חס וחלילהההההההההההההההההההההההההההההההההההה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() עשיתה תטעות הכי גדולה שאפשר היה לעשות :):):):)
בקשר למה שאתה מבקש ל איודע כמה זמן יקח לך אבל אם תקפיד על תזונה ואימונים נכונים אתה תהיה אפילו יותר מהמיקל המסכן הזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() עם תזונה טובה ועבודה נכונה יקח לך מקסימום שנתיים אבל כמובן שלא תראה בדיוק כמוהו אלא שתוכל להיות חטוב עם יותר מאסה ממה שיש עליך עכשיו , בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי דחפו לו משו שיראה שיש לו גדול
![]() כפי שאתם רואים, הנסיון נכשל |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אם יש לך גנטיקה בת :):):):) תוך אימון שתיים אתה הוא עם חיטוב טוב גנטיקה פחות טובה תוך שבועיים שלוש ואם גנטיקה גרועה תוך חודש מקסימום
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה רוצה גוף כמו שלו? ואני רוצה שער כמו של יהודה לוי מזה השטויות האלה מה אתה בן 7
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אבירן אל תתרגש יותר מדי זה בסדר שיהיו לך מטרות כאלה אלה המטרות של רוב האנשים אבל פה בפורום לא מעריצים גוף כמו של מייקל לואיס אז זאת הייתה טעות להדביק פה תמונה שלו בתחתונים..
אבל בכל אופן זה תלוי .. תתחיל לבנות תוכנית ותפריט זה לא אמור לקחת יות רמדי זמן מייקל לואיס לא כל כך גדול..
![]() |
#15 |
חבר חדש-אזהרה 1
|
![]() חלאס, כולם פה מדברים רק מקנאה אחת גדולה!
כל אחד היה רוצה גוף כמו שלו. אבל ת'אמת משהו קטן, היד שלו מגעילה קטנה ולא משו בכלל, אבל הבטן, גב נראה סבבה! ובקשר לשאלה שלך אחי.. מה זה רוצה להיות כמוהו? תתחיל להתאמן אחי, לאכול תזונה נכונה, תוך כמה חודשים תקבל תוצאות לאט לאט אחי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רואה תוצאות כבר מהחודש הראשון לאט לאט זה פחות דרסטי אבל עדיין בחודשיים הראשון יש שינוי יחסית גדול
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() בונא מה הבאת לי תמונה שלו בדיוק אחרי האוכל??
לא מספיק אני בחיטוב והאוכל מסריח, גם עכשיו תמונה של השחיף המעפאן הזה שלא לקח סטרואידים בחיים שלו?? (אני לא מאמין איך הוא הגיע לזה בלי סטרואידים וחלבון!! טוב אולי בגלל התרגיל ישו..) קיצור, עזוב אותך תמונות, תעלה מאסה ואחרי שתהיה מרוצה , תחטב (אותו פזמון ישן). וד"א , לזה שאמר שכולם מקנאים בגוף שלו.... שמע ת'אמת ? מכל הלב... הוא נראה טוב, ולא יותר מזה, אפילו נוטה לכיוון השחיפיות. התמונה הזאת בטח אחרי פאמפ אחושילינג
![]() |
#18 | |
חבר חדש-אזהרה 1
|
![]() ציטוט:
אתם פשוט, מקנאים מימנו, או שבעצם בגלל איך שהוא מתנהג, נראה, בזה אני צודק איתכם, אבל זה לא צריך להיות קשור לגוף שלו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
ס'רבק מי אתה שתגיד לי שאני מקנא ממנו מי?? מה יש לך יכולות טלפתיה אנלא מבין? מה אתה חודר לי למוח איכשהו? חלאס לבלבל במח ואל תגיד לי מה אני חושב עליו.
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר חדש-אזהרה 1
|
![]() ציטוט:
ותקלל אני לא יגיע לרמה שלך, בסוף סתם יעיפו אותך. |
|
![]() |
![]() |