|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חבר שלי טס לניו מקסיקו והוא יכול לקנות לי מה שאני רוצה..
האם יש שם חנויות תוספים טובות שמישהו יכול להמליץ לי עליהן? הוא יכול לקנות לי מה שאני אבקש ממנו.. אם אפשר בבקשה המלצות לחנויות מומלצות + שמות של מוצאים שכדאי לקנות שם! תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() ציטוט:
שיקפוץ כבר למקסיקו ויקנה לך את הדבר האמיתי.... ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() שנוסעים לארהב הכי זול זה להזמין דרך האינטרנט ותוך שלושה ימים זה מגיע אליך לכתובת שאתה נמצא בארצות הבריתאני עכשיו הזמנתי וקיבלתי קופסת חלבון וקופסא של no אקספלוד ב 78 דולר כולל הכללגבי חנויות יש את gnc. שווה לעשות כרטיס חבר ולקבל את ההנחות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אל תתקרב לגי אנ סי עם אין לך כרטיס.. ובוא אלי למסן או לאי סי קיו ואני אעזור לך עם איזה חנות וכתובת... חבר שלי נסע לשם גם וחוזר עוד שבוע וקצת ומביא לי גיינר.. ואחי ניו מקסיקו אתה יכול כבר לקנות באמת את הדבר האמיתי ולא יגידו כלום...
kuly2003@nana.co.il 249085759
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מתיימר להשתמש בדבר האמיתי חברלך, תרגעו קצת.
תודה על התשובה רועי. אני יכול לעשות הרשמה להיות חבר שם דרך האתר? הוא טס עוד שבוע... אני אספיק להירשם עד אז ולהביא לו את הכרטיס? או שהוא יוכל לקחת אותו שם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אפשר להירשם באתר שלהם... בלי כרטיס אפילו אל תחשוב לקנות שם... בדוק רשתות אחרות יש אחלה רשתות עם מחירים הרבה יותר משתלמים.. וטימין שופ לדוגמא
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ההוא מעליי צודק =] תקשיב לו הוא עזר לי למצוא גם חנות בחצי מחיר בחול!
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא רוצה לסבך את חבר שלי בחיפושים והשוואות מחירים. אי רוצה לתת לו את הפרטים וזהו, יש גבול כמה אני יכול להטריח אותו. אשמח אם מישהו ייתן לי שם ספציפי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יא עצלן סתכל...
http://albuquerque-nm.yellowusa.com/...pplements.html כאן יש'ך שמות של כל החנויות האלו... קח כל שם תכתוב בגוגל ויצא לך אתר החנות שם תראה מה בא לך
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יא עצלן סתכל...
http://albuquerque-nm.yellowusa.com/...pplements.html כאן יש'ך שמות של כל החנויות האלו... קח כל שם תכתוב בגוגל ויצא לך אתר החנות שם תראה מה בא לך תנסה את השני יש לו אחלה מוצרים
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |