|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מנהל ראשי
|
אינדיאנים בפלסטין!?
ארגון שלום פלסטיני השיק קמפיין נגד מחסומי צה"ל בשטחים. חלק מהמפגינים ניצלו את בואה של מזכירת המדינה האמריקנית לאזור, הגיעו למחסום חווארה בתחפושת וקראו: "מלחמות האינדיאנים לא נגמרו גברת רייס.. גם אנחנו עדיין כאן"
כמאה פלסטינים ופעילי שלום פתחו היום (א') בגדה בקמפיין בן חודש תחת הכותרת "30 יום נגד המחסומים". על רקע ביקורה באזור של מזכירת המדינה האמריקנית, קונדוליזה רייס, בחרו חלק מהמפגינים להביע את המסר שלהם בדרך מקורית - והתחפשו לאינדיאנים. בסביבות השעה 11:00 התכנסו המפגינים במחסום חווארה, שמדרום לשכם, ואחזו שלטים באנגלית בגנות מחסומי צה"ל. כמה מהם, בעיקר ילדים, היו לבושים כאינדיאנים כשלראשיהם כתר נוצות. את ההפגנה אירגן גוף בשם "פלסטינים למען שלום, דו-שיח ושיוויון". ההפגנה נמשכה כשעה, במהלכה שמרו המפגינים על הסדר תוך שהם קוראים קריאות נגד הקשיים שמערימים המחסומים על תנועת הפלסטינים. על אחד השלטים בהפגנה נכתב: "המחסומים הורסים את חיי הפלסטינים" בעוד ששלט אחר ביקש לעורר הקבלה בין האינדיאנים, שאדמותיהם באמריקה נגזלו בידי המתיישבים מאירופה. "מלחמות האינדיאנים לא נגמרו, גברת רייס.. גם אנחנו עדיין כאן", נכתב עליו. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הושעה
|
![]() Wtf?!
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחח
![]() זה רק אתה תביא דברים כאלה!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל ראשי
|
![]() :cry_1: :cry_1: :cry_1:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() נראה זוועה כמו כל דבר אחר שהם יכולים לחשוב עליו, מה הלאה הם יתחפשו לדתיים עם כיפות וציציות וירקדו את רבי נחמן ברחובות....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() אז אולי חיילי צה"ל יתחפשו לאירופאים שבאו לאמריקה שהם גילו אותה ויהפכו את האינדיאנים לעבדים וירו בכל מי שיתנגד?
![]() נ.ב בתקופה שהייתה בארצות הברית יצא לי להכיר דרך קרוב משפחה שלי שם איזה בחור ממוצא אידיאני אין לכם מושג כמה שיש להם גנטיקה לפיתוח גוף לגזע הזה!!! סתכלו למשל על "THE ROCK" |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() נ.ב
בתקופה שהייתה בארצות הברית יצא לי להכיר דרך קרוב משפחה שלי שם איזה בחור ממוצא אידיאני אין לכם מושג כמה שיש להם גנטיקה לפיתוח גוף לגזע הזה!!! סתכלו למשל על "THE ROCK"[/quote] :):):):) צריך להוסיף את זה לאשכול "שאתה יודע שאתה באדי בילדר כשאתה" רואה אנשים אתה מתחיל לחשוב אם הגזע שלהם טוב מבחינת פיתוח גוף ![]()
![]() |
#9 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() פלוגת השמאלאנים של החמאס.