|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() אני עושה ab כבר חודש.
A - חזה יד אחורית וכתפיים b - גב יד קידמית ורגליים עכשיו כשאני עושה את הסקוואט התאומים שלי לא באמת עובדים כמו שצריך. אז חשבתי לעשות ביום a ( מתי שאין לי רגליים ) לעשות תאומים בנפרד. פשוט ביום b יש לי כבר סקוואט , דחיקת רגליים במכונה ולאנג'ים. זה נשמע בסדר ? עוד שאלה. בגלל סוכות יוצא לי לעשות axxbabx פעמיים ברצף ( יעני השבוע הזה ושבוע הבא הסדר הולך להיות ככה ) במקום abxabxx , זה בסדר שאני יעשה את זה ככה פעמיים כולה? עכשיו בנוגע לסדר התרגילים של התוכנית שלי. מה עדיף לעשות - גב יד קידמית ורגליים או רגליים גב יד קידמית ובנוגע לa עדיף לעשות חזה יד אחורית וכתפיים או חזה כתפיים ואז יד אחורית? נערך לאחרונה על ידי ilayzror, 10-10-08 בשעה 17:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() 1. תוסיף את איזה 3-4 סטים של תרגיל מבודד לתאומים באימון b שלך.
2. למה שלא תעשה פשוט AXXBAB? 3. לדעתי תעשה רגליים, גב ויד קדמית ובA תעשה חזה, כתפיים ויד אחורית |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() -יעני לעשות סקוואט 4 סטים , דחיקת רגליים במכונה 3 סטים , לאנג'ים 3 סטים ותאומים 4 סטים?
- אוי פאק אחי התכוונתי לכתוב axxbabx טעות שלי, האם זה בסדר 3 ימים להתאמן בלי מנוחה? - זה הסדר שאני עושה הרגע אבל אמרו לי שעדיף גב יד קידמית ואז רגליים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
2. זה בסדר באופן חד פעמי, לא הייתי ממליץ לעשות את זה באופן קבוע. 3. זה לא עדיף מה שאמרו לך. לדעתי קשה לעשות אימון רגליים טוב אחרי אימון גב, ויותר נוח לעשות קודם את הרגליים. אם אתה לא מרגיש תשוש כשאתה מגיע לאימון רגליים שלך אז אין בעיה, תעשה בסדר שהציעו לך, כי באימון רגליים לא עובדת יד קדמית אז זה לא ישנה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() לדעתי כדאי להפריד גב מרגליים, אלה שני השרירים הקשים יותר לאמן, אתה מותש אחרי רגליים, אז עוד לעשות גב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ת'אמת אחרי סקוואט אני מאוד עייף. במיוחד שאין לנו מתקן מיוחד לסקוואט אז אני צריך ללכת ולשים אותו תוך כדי על המכונה של הבנצ' פרס
ובנוגע לשאר, תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() הייתי עושה את הרגליים בסוף האימון ולגבי התאומים עדיף להוסיף אחרי הרגליים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() רגליים בסוף אימון כי יש השפעה קטנה על הבטן (לפחות לי) ואני דווקא עושה תאומים לפני הרגליים.
הודעה ראשונה אהלן חברה... |
![]() |
![]() |