|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() בת דודה שלי בארה"ב ורציתי לבקש ממנה כמה דברים
מה הייתם ממליצים על דברים אפקטיביים שאין בארץ או גם דברים שיש אני רוצה תוספים של- שריפת שומן נייטריק אוקסייד פורמולת קריאטין איכותית "דור חדש" וגיינר איכותי[על יחס של עד 2:1] בחייאת תגובות
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שתביא לך 2 גיינרים וכמה חבילות של נייטרקס ואם אם אתה לוקח מולטי ויטמין
קריאטין זה גם דיי זול בארץ ומחזיק הרבה זמן עד שניגמר אז עדיך שתביא לך עוד ניטרקס במקומו שריפת שומן זה בזבוז כסך ומקום, שתביא לך עוד ניטרקס במקומו
![]() |
#3 |
מפקח ראשי
|
![]() קנה את הדברים הבאים ובנוגע לשאר שמור על הכסף.
קריאטין מונוהידרייט אופטימום אבקת חלבון אופטימום גולד 100% שק גדול של מלטודקסטרין(חלבון+מלטודקסטרין=גיינר) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה שהול בדרך כלל זה
שריפת שומן- nutrex lipo 6 נו- animal pump/superpump250 קריאטין- sizeon גיינר- cyto gainer אבל אני לא חושב שהוא בדיוק 2:1 כל התוספים של CONTROLLED LABS גם הולכים די טוב חוץ מזה, אני מסכים עם HADCOR3
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מתי אנשים יבינו... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל