|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() סליחה שאני מעצבן בזמן האחרון עם האשכולים האלה
אבל יש לי מבחן סופי ביום ראשון ואני חייב לסגור קצוות! עד עכשיו אני לא סגור על איך עובדים מישורי התנועה לפי איך שאני מבין זה תלוי בלאן ההתנגדות הולכת ולא במנח הגוף לדוגמה: לחיצת חזה במוט: בין מישורי פרונטלי/הוריזונטלי בהטיית גו פשיטת מרפקים בפולי עליון: סגיטלי הרחקת כתף לצדדים בעמדיה עם משקולות: פרונטלי כפיפת ברך בעמידה כנגד מכונה: סגיטלי נכון או לא?
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U נערך לאחרונה על ידי Fatboy, 10-10-08 בשעה 17:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התשובות ליד השאלות אני גם כרגע עושה את הקורס אבל אני בהתחלה של הקורס ולא מיזמן למדנו על זה בהצלחה!!!
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תודה.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |