|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#2 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אני לא אתפלא אם היו שומעים על איידס רק בקורסים אקדמאיים לרפוא בלעדיהם (אם בכלל כי יש לי כמה תיאוריות ש...)
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() איכס לעזאזל איתם אם אחד מתקרב אליי אני יורה בו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() "ההתפרצות הנוכחית של המחלה התגלתה תחילה בגברים הומואים, בעיקר בכאלה שהם נשאים של Hiv (הנגיף הגורם לאיידס) והיא נקשרה, על-פי התחקירים הרפואיים שנערכו עד כה, גם לפעילות של פיסטינג ומסיבות מין לא בטוח, אבל בוא נבהיר מייד: המחלה אינה, בשום פנים, "מחלה של הומואים".
אז למה היא התגלתה דווקא אצלם? כי גברים אלה נמצאים במעקב רפואי מתמיד ולכן קל לאבחן אצלם כל שינוי. בקרב אחרים, הומואים וסטרייטים כאחד, ייתכן שהמחלה זוהתה בטעות כמחלה אחרת, כיוון שהיא אינה מוכרת היטב במערב, או שלא זוהתה כלל." כל מי שמקיים יחסי מין לא בטוחים עלול לחלות במחלת מין. אם יחסי מין בקרב סטרייטים לא היו מביאים איתם היריון אז גם אנחנו לא היינו תמיד משתמשים בקונדום. קיצר דניאלו פעם הבאה תקרא מעבר לכותרת ולשתי השורות הראשונות.
![]() |
#5 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אתם כנראה לא מכירים את ההומואים האלה שהולכים מדביקים אנשים באיידס בכוונה , לא מזמן קראתי מכתב אחד שהמשטרה החזיקה לאיזה משהו שקשור למשפט אני לא יודע בידיוק אבל מדובר באב נשוי , נשא איידס , שלא מגלה על כך לאשתו ורוצה כביכול ש30 גברים יעשו את זממם בבן שלו ולהדביק אותו באיידס ,
תסתכלו על כל אלה ש"רוצים להדבר באיידס" ושמים את זה במודעות של הכרויות וכו' קיצר זה איה קטע שלהם אני לא מבין כ"כ
![]() |
#6 |
מנהל ראשי
|
![]() לא מספיק הביאו לנו את האיידס עכשיו גם את זה.
תודה רבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() נו חלאס אל תהיו בורים וטיפשים
מחלות מין הם דבר שעובר כשמו הוא ביחסי מין לא משנה אם זה בין הומואים לסביות או סטרייטים . ייתכן שהסיבה שזה מתפשט מהר יותר בקהילות הומוסקסואליות הוא מכיוון ששם הגישה למין הרבה יותר מתירנית ופתוחה רובם מזדיינים אם המון בני זוג ולא תמיד משתמשים באמצעי מניעה . הדרך היחידה למנוע התפשטות מחלות כאלו כמו האיידס והטרופיקל בובו הזה הוא לחנך לשימוש באמצעי מניעה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל ראשי
|
![]() זה התחיל מהקופים באפריקה, אחרי זה ההומואים תרמו להתפשטות המחלה.
נהדר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() "אבל בוא נבהיר מייד: המחלה אינה, בשום פנים, "מחלה של הומואים"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מוכן להיות יותר מפורט בבקשה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"החטא ועונשו ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מתן חבל לדבר שטויות שנובעות מבורות
אתה יודע שהאיידס התפשט באירופה לא ע"י הומואים בכלל אלא ע"י עירויי דם שניתנו בעבר באופן קבוע לחולי המופיליה ושימשו בניתוחים חדרי מיון וכו' .... רק עד שהבינו שיש נגיף כזה שעובר ע"י עירויי דם ובדקו כל בדיקה מראש כבר היו עשרות אלפי חולים סטרייטים שכל אשמתם הייתה שהם חלו בהמופיליה או שרכב נכנס בהם והם הגיעו לחדר מיון עם איבוד דם . |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה גם ידוע שסטרייטים הם הסיבה העקרית לקטל בדרכים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() pohdem מה זה השטויות האלו? קטל בדרכים בגלל סטרייטים? רואים שאתה בלי רשיון, הגורם מספר 1 לקטל בדרכים הן נשים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ועכשיו אני מבין גם אתה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() זה מה שנקרא, סיפור מהתחת.
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אוקיי כל הצדיקים בעלי ההשכלה הגבוהה,אם יורשה לי,הפרמיטיב בעל הדעות הקדומות וחסר כל מחשבה ליברלית,המתחבא מאוחרי מסכת השמרנות בנסיון שנובע בטיפשות איפוא,להתגוננן מקבלת השונה,להגיב: את האיידס גילו תחילה כאשר הנגיף נמצא בתרומות דם שהתקבלו בין היתר מעולים מאפריקה(דהיינו "כושים סמבו" בלשון הפרמיטיב) ולבסוף הגיע לכמה וכמה מין הזקוקים לדם,שרובם חלו באותה המחלה ולכן הזדקקו לדם. בנוסף,התגלות המחלה הגדולה הרבה יותר הייתה בחברה ההומוסקסואלית בגלל אהבתם המוזרה לישבן של בן זוגם. אממ..אחרי כל *יוני המוח מקווה שהבנתם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() חח שוב יצאת טיפש.. עדיף שתשתוק כי אתה רק מוציא את עצמך יותר ויותר טיפש.. (חולה על המילה הזאת דרך אגב)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
אגב,בהודעה הקודמת כתבתי בציניות חריפה רק כדי להעמיד אותך על טעותך,אם לא הבנת..בעיה.. |
|
![]() |
![]() |