|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היתקשרתי אליהם והפנו אותי לאיזה אחת היא אמרה לי שזה בראשון לציון וברמת גן קודם כל:
האם כדאי ללכת אליהם?? האם כדאי ללכת למישהו אחר? האם זה לא עבודה בעיניים?? האם כדאי ללכת כבר ליעקב עזרא? וכו.. תעזרו לי חברים דרך אגב אני ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך 2 אפשרויות:
1. להיפגש עם גיל. 2. להשקיע הרבה זמן בללמוד לבד על תזונה ואימונים. ואתה יכול לשלב בין שני הדברים. שיהיה לך בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחי זה לא שיטה מיוחדת כולה בונים לך תפריט ותוכנית אימונים אם אתה עכשיו משקיע כמה שעות בקריאה של הנעוצים שיש פה בפורומים של תזונה ואימונים אתה יכול לבנות לעצמך תפריט ותוכנית אימונים מצוינים לבד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() שבוע שבועיים, תקרא מאמרים בנוגע לאימונים, שיטות אימון, תזונה וכו...
שיהיה לך קצת רקע, ואז תתחיל לאט, תזונה נכונה, אימונים. אל תהיה פזיז ותתחיל עם תוכניות מפוצלות, תזונה בהתאם למטרה שלך. ואם תגדל לאט, תעשה כמה סייקלים.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני בדיוק קבעתי תור לאחד הימים הקרובים
נמאס לי כבר מיותר מדי מידע באתר ויותר מדי סתירות, אני הולך על הדבר האמיתי.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() אחי קודם כל ברוך הבא לפורום
![]() שנית טוב לשמוע שאתה מתאמן רציני ומתמיד ! השיטה של ישראלבודי אחי עובדת וזה לא שיטת הוקוס פוקוס זאת פשוט תוכנית אימונים מקצועית+תפריט תזונה שבו אתה צריך לעמוד ואז התוצאות יבואו בעד עצמן ![]() בתור אחד שמתאמן ומתמיד אני חושב שצפויה לך אך ורק הצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יעקב עזרא נודע לשמצה בתור אחד שלא הייתי נותנת לו לשמור לי על האוגר. הוא מפזר אודות עצמו רשימת ממליצים שמעולם לא תמכו בו (ויש לכך סימוכין) הציג בפני "מאומניו" (יותר כמו שפניי ניסיון) תואר דוקטור כוזב, ועוד שם אותם על סייקלים לפי הבנתו ה"רפואית". גיל גרנות תותח, ומומחה בתחום התזונה. הוא למד גם בארץ וגם בחו"ל והוא שם דבר בארץ בנושא. אף אחד לא לוחץ אותך. קבע פגישת ייעוץ איתו ותחליט מה נראה לך, חולה נפש עם דחף הזרקה וחשק למזומנים, או לפתח גוף ודרך חיים של מפתח גוף בצורה נכונה ולטווח ארוך.
החנות נמצאת בראשל"צ מימין לתחנה המרכזית הישנה, במעלה הרחוב. (חנות גדולה עם דלת שקופה, קשה לפספס).... בהצלחה!!
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כך דוגמא....אני למדתי לבד במשך הרבה זמן מbb.com ויודע מה הלך לי מעולה בחצי שנה הראשונה.....עליתי מ60 ל85 הרמתי מישקלים שניראו לחברים שלי מוגזמים ברמות....אבל מתישהו פשוט התחלתי לחפף כי בסופו של דבר אני אמרתי לעצמי מה לעשות וככה יצא שאני לא מקשיב לעצמי כי וואלה אין לי זין אבל ברגע שאני יודע ששילמתי על זה אני יתמיד וינצל את זה....וכל עוד שאני רואה תוצאות למה שאני לא ימשיך....הבעיה שלי תמיד היתה התזונה קשה לי להכין תפריט טוב אבל בכל זאת הכנתי משהו...לא משנה בקיצר אתה צריך לשאול את עצמך מה יקרה אם אתה תבנה לעצמך את התוכנית והתפריט אתה תתמיד?! ההורים שלך יבינו שלאכול 6 ארוחות ביום זה לא מוגזם?! או שהם צריכים לשמוע את זה ממקצוען בעל תואר?...וגם אתה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() זה מה שאנחי אמרתי גם לעצמי, זין על כל מה שנאמר פה אני ממש מבולבל לא יודע אם זה טוב או לא
אני הולך כמושא מרת על הדבר האמיתי וקובע איתו פגישה כמה שיותר מוקדם |
![]() |
![]() |