|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תוכנית אימון: Ab
משקל: 80ק"ג גובה: 1.83 תקופה: עלייה במסה. (7:30)ארוחה 1: 2 ביצים(1צהוב) + 2 לחם + ירק (9:30)ארוחה 2: 3 לחם(עם 3 כפות שמן זית לתוך התנור) + קוטג'(200גר')/גבינה צהובה(50גר') + ירק (12:30)ארוחה 3: צלחת של אורז/תפוח אדמה/פתיתים + סלט + סוג בשר כלשהו(משתדל כמה יותר), (15:00) ככה אני לוקח חלב+שיבולת שועל+כפית גדושה של דבש (17:00)ארוחה 4:[שעה ורבע לפני אימון] צלחת של אורז/2 לחם + חזה עוף/שוקיים/דגים + ירק (20:00)ארוחה 5:[אחרי אימון] טונה במים + עגבנייה + 150גר' תירס דל קלוריות (21:00)ארוחה 6: חזה עוף(200גר') + ירק + טחינה/אבוקדו כשאני בבית בשישי-שבת אז זה קצת שונה אני אוכל בהרבה יותר. בואו נדבר רק על מראשון עד חמישי. אני נימצא בצבא. המלצות,הערות וכ'ו.. התקבלו בשמחה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר חדש-אזהרה 1
|
![]() לדעתי אחלה של תפריט!
אבל אחי לפני אימיון עדיף לך לאכול חזה עוף ותפוח אדמה תסדר את התפריט תרשום שעות לא רשמת איזה שעות אתה אוכל וזה.. אבל לדעתי יש פה אוכל טוב למסה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוכל כל שעתיים-שלוש, ד"א אני אוכל גם 2-3 פירות ביום
ומשתדל לשתות כמה שיותר! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אין כמעט שומן איכותי בתפריט
תוסיף כמה כפות שמן זית לירקות , אגוזי מלך , עוד טחינה,חמאת בוטנים לפי המשקל שלך צריך להיות לך בסביבות ה65-85 גרם שומן ביום |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שכחתי להוסיף את השמן זית... קבלו בעריכה
מה אתם אומרים עכשיו ? חב'רה .. כמה שיותר תגובות בבקשה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
נפיחון
|
![]() תוכל לפחות 200 גרם של בשר אחי..הארוחה לפני האימון גדולה מידי לדעתי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר חדש-אזהרה 1
|
![]() ציטוט:
חלאס לשחק אותה מבינים פה מה שמן זית יעזור מה?? סתם גועל נפש! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
נפיחון
|
![]() עדן.שמן זית זה שומן איכותי כפי שמשה אמר ויש שם דברים נורא נורא בריאים.מה אתה חושב שאני אוכל אוכל שאני אוהב ושמח לאכול? לא הייתי מתנגד לכמה קורסונים מתוקים עם שוקולד או חמאה.אבל אי אפשרר!!!!אז תחסוך מאיתנו את ההריב שלך..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה חושב שאם קראת ברפרוף חצי מאמר הפכת להיות פרופסור ? אתה לא מבין בשיט ודי כבר לזבל תשכל של אנשים ולהטעות אותם בקשר לתרפיט משה צודק תוסיף שומן איכותי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר חדש-אזהרה 1
|
![]() ציטוט:
שמע באיזה שמן זית אתה משתמש שאני ידע איזה לקנות כי יש כמה סוגים.? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
נפיחון
|
![]() אני אישית,בינתיים לא משתמש בשמן זית.אבל עוד מאט אשתמש P:
חוץ מזה אתה יכול לראות לפי המרכיבים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר חדש-אזהרה 1
|
![]() ציטוט:
![]() טוב אני יראה כבר יש שמן זית של כנית זה אולי יקר בסביבות ה - 40 אני חושב אבל זה גדול כדי לקנות ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
נפיחון
|
![]() למה יקר? ככמה אתה תקח לפחות 2 כפות וזהו..בעעא זה מגעילל אש אבל S:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() עדן אני מבקש ממך :" תפסיק לתת עצות כאלה, אתה מבלבל אנשים ! בלי להליב ....
![]() ופותח הפוסט : הדבר היחידי שאתה צריך זה לדיק בכמות הקלוריות שאתה מכניס ... תיהיה מדויק יותר בקשר למה שאתה אוכל וזכור אתה לא יכול לאכול בשר כולשהו,זה לא אולך ככה,(כול בשר יש לו ארך תזונתי שונה) + אני לא מבין אותך למה אתה מתכוון כשאתה אומר (לאכול כמה שיותר)... + לא לכולם יש כח לחשב כמה גרם חלבון,פחמימות,שומן וקלוריות בכלל" יש לך בתפריט ! אז תנסה לחשב את כול זה ולפרסם ! תעזר במחשבון הזה : http://olympusfit.co.il/show_mamarim...at_id=11&id=46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר חדש-אזהרה 1
|
![]() ציטוט:
אבל חפיף אחי לוקחים כפית וסלאמת זה כלום איזה שמן אתה ממליץ ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |