|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() בקרוב חורף אנשים אני רוצה לתת תנשמה לחזור אחרי חורף שונה טוב אז קודם כל ברור שאני במאסה אני רציתי בהתחלה לקנות גיינר פעם אחת קניתי סריוס מאס השתשמתי בוא עליתי 3-4קילו שזה אחלה והכול אבל זה נגמר אחרי חודש וחצי בערך אז קודם כל נתונים שלי כיום
ד.א שהתחלתי להתאמן שקלתי 55 עליתי 12 קילו ב 5 וחצי חודשים שמתוכם 3חודשים אימון רציני בערך משקל 67 גובה 181 טוב אז ככה אני חושב אישית לקנות קריאטין מונו +אבקת חלבון אופטמיום השאלות שלי כאלה הקריאטין הזה טוב? הוא עובד עליכם איך אתם מרגישים איתו ? ![]() אז חברה מה אתם ממליצים לי לקנות שוב פעם גיינר שיגמר אחרי חודש לא חבל?:] או שאתם ממליצים תשיטה להכנת גיינר ביתי עם אבקת חלבון(מה עידף אופטמיום או צאמפיון )? מה אתם אומרים על שילוב קריאטין זה יעזור? ![]() אשמח לעצות באמת שזה חשוב לי למה אני הולך לתת תנשמה שלי בחצי שנה הקרובה ואז לעלות תמונות ותראו תשינוי כי אני באמת יעשה הכול אבל הכול כדי להתקדם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בשבילך רק גיינר עזוב תאבקת חלבון ... אתה 67 קילו בנאדם ...
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
1.יותר זול בהרבה 2.זה לתקופה לא מוגבלת, לא עוד להעלות 4 קילו ולעצור , 3.הרבה פחמימות לי אישית יוצא לי איזה 300 פחמימות ליום רק מהגיינר הביתי שלי, ובקשר לקריאטין את זה תשכול אחרי שתתחיל לאכול, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() תודה על התגובה מה אתה מוסיף לגיינר הביתי שלך שיוצא לך ערכים טובים אחי אשמח לעצות..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב גיינר זה לא שווה את הכסף לטעמי במיוחד שאתה עוד לא שוקל 100 קילו והצריכה הקלורית שלך עדיין לא אמורה להיות בשמיים.
זה הרבה יותר פשוט ממה שאתה עושה את זה סהכ תדחוף לבטן הרבה שיבולת שועל בתוספת כל הדברים החשובים כמו גבינות (בשביל החלבון והסידן) , ירקות ופירות (בשביל הויטמנים והסיבים), בשר (בשביל הברזל והחלבון) ובטח יש עוד כמה דברים ששכחתי אבל זה בעיקרון מה שחשוב ... אם קשה לך להגיע לכמות החלבון היומית שאתה צריך אז תקנה אבקת חלבון וזהו...לא צריך להסתבך עם הוצאות מיותרות שסתם קורעות לך את הכיס . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול להוסיף מליון דברים לגיינר
לדוגמא: שיבולת שועל, חמאת בוטנים,אגוזים,חלב,קוטג,פירות,סוכר ענבים, מלטודקסטרין,פירות יבשים,אבקת קקאו, דבש. ויש עוד מלא דברים שאפשר להוסיף, כמובן לא הכל ביחד אחרת יהיה טעם של חרא ![]() לגבי קריאטין, אני ממליץ לך לקנות, זה עוזר בהתאוששות ובכח ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() סעמק רק אני עוד תקוע בחיטוב..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אבקת חלבון+ ש"ש \ מולטידקסטרין (או איך שלא קוראים לזה..)+ חלב+ אפשרות לתוספות(פירות יבשים\ דבש מה שבא לך בטוב בשיק הזה...)
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אתה עוד לא צריך קריטאין פשוט תאכל ותעלה הרבה במשקלי עבודה,רק כשתתחיל להתקע תקח קריטאין.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() אחי רק רציתי להגיד שיהיה לך בהצלחה ..
תתאמן חזק, תאכל הרבה ואתה תעלה אני התחלתי עם 65 על 1.82 והיום אני 72.5 אחרי כמעט 5 חודשים |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() איזה טעם קנית את החלבון שזה יצא טעים עם השבולת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() לי ניראה שהתחיל החורף איפו שאני גר יש כבר גשם
ואני החורף הזה רוצה להגיע למשקל 60-63 ואז חיטוב ואני מאושר
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() מהה??? מה המשקל שלך שאתה רוצה להגיע רק עד 60-63??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() מאיפה אתה קובע שזה "רק"? אתה יודע כמה הוא שוקל עכשיו?( לא שאני יודע אבל יכול להיות גם50)
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() 55 קילו
אבל אני 158~אולי 160
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() כי הוא אמר שהוא עושה אחרי זה חיטוב !..
|
![]() |
![]() |