|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לגבי הרחקה אופקית, יש מדריכים שהציעו לי לעשות יותר מ180, יותר לכיוון ה270 מעלות, זה נחוץ?, יש בזה צורך?
בסקוואט צריך להקשית את הגב או להשאיר אותו ישר (פשוט בהסברים באתר פה רשום שצריך להקשית את הגב וזה נראה לי מוזר. לגבי סקוואט רחב, הבנתי שהוא עובד די חזק על ההמסטרינג, זה נכון?, הוא יכול להיחשב כתרגיל שהמטרה שלו זה ההמטרינג בנוסף לארבע ראשי, אבל שעובד חזק על הארבע ראשי כמו שסקוואט צר עובד על הארבע ראשי?, וכמה רחב צריך להיות הפיסוק? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אחי התבלבלת קצת...
סקוואט רחב עובד יותר על מקרבי הירך שהם חלק מהקוואדס...[המפשעות תקרא לזהה אם בא לך] רוחב הפיסוק הוא יותר מרוחב הכתפיים כשבסקוואט רגיל הרגליים ברוחב הכתפיים [ותמיד תקפיד על פניה קטנה של אצבעות רגליים החוצה הגב בסקוואט אמור להיות ישר הקשת המדוברת היא הקשת היטבעית שיש לך בגב שאמור להשמר בכל תרגיל כמעט אה...ובקשר להרחקה האופקית אל תעשה יותר מגובה הכתפיים כי ברוב המיקרים זה גורם להצבטות של הגיד בין שני עצמות...תחפש אתרים שמראים לךאיך האיזור בנוי מבחינת שרירים ועצמות ותבין...
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מקרבי ירך הם לא חלק מהקוואדס, הם פשוט קבוצה של מקרבי ירך שכוללת 5 שרירים במדור המדיאלי של הירך. קבוצת הקוואדס כוללת 4 שרירים במדור האנטריורי של הירך.
לא הבנתי איך אפשר לבצע הרחקה אופקית מעבר ל- 180 מעלות, אני מניח שהכוונה היא להרחקת כתף (לא אופקית), במקרה הזה אפשר לבצע מעל 180 אבל רצוי לעשות את זה כאשר הזרוע נמצאת ברוטציה חיצונית קלה על מנת למנוע את התופעה שהוזכרה בהודעה הקודמת.
![]() |
![]() |
#4 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() [quote=- Idan -;655774]מקרבי ירך הם לא חלק מהקוואדס, הם פשוט קבוצה של מקרבי ירך שכוללת 5 שרירים במדור המדיאלי של הירך. קבוצת הקוואדס כוללת 4 שרירים במדור האנטריורי של הירך.
צודק אבל הרבה מתייחסים אליהם בתור ראש נוסף ל-4 ראשי[פיזיוטרפיסטים למיניהם וגם זה שטיפל בי בצבא]ובגלל זה זה חרוט לי ככה בראש
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() יש תרגילים פחות קשים מהדדליפט גב ישר ורגליים להמסטרינג, כי אני מעדיף לחכות קצת כי זה תרגיל קצת יותר קשה, אלא אם הוא תרגיל כזה חשוב, שוב אני מתכוון לדדליפט שעובד על הרגליים בעיקר לא על הגב, כלומר גב ישר ורגליים ישרות.
|
![]() |
![]() |