|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,
לפני שנה בדיוק קניתי Deca Stack ו- NOZ. עד עכשיו הם היו סגורים ורק עכשיו פתחתי אותם. ה-Deca טוב עד מאי 2009 וה-NOZ עד מרץ 2009. ה-Deca סבבה לגמרי אממה ? ה-NOZ, איך נאמר את זה, לא ממש אבקה, יותר גוש אחד גדול. כמובן שחבל לקחת קופסא שלמה של NOZ ולזרוק לפח. מבחינת טעם, שניהם מגעילים, ככה שאי אפשר ממש לדעת אם זה טעם לוואי, או שזה פשוט הטעם. מה דעתכם? אפשר להשתמש בזה, או שלזרוק לפח וגמרנו ? ד"א, אם מישהו השתמש, זה אמור להיות אבקה, או שזה ממש כמו גוש של פלסטלינה ? תודה מראש.
![]() |
#2 |
מפקח ראשי
|
![]() הנוז אמור להיות אבקתי.
ייתכן והאבקה עמדה זמן רב בחום או בשמש ,ולכן נפגמה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז מה אתה ממליץ, כואב הלב לזרוק קופסא שלמה לפח. אבל מצד שני, עדיף שיכאב הלב, מאשר שתכאב הבטן ..
![]() |
![]() |
#4 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן.. :/ טוב לקחתי לפני איזה חצי שעה. נראה מה יהיה המצב ונקווה שיהיה בסדר. אני כמעט בטוח שראיתי פעם אשכול של מישהו עם בעיה דומה, אבל לא ממש הצלחתי למצוא אותו בחיפוש. למישהו קרה פעם משהו דומה ?
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ד"א ככה זה נראה :
![]()
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() נראה רע
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() פאק בן אדם מה אתה משוגע אני לא ההיתי מתקרב לדבר הזה,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יהיה נחמד אם מישהו מהחנות יענה..
אולי בכל זאת, זאת רק קוסמטיקה ? זה מתמוסס סבבה ובכל זאת יש עוד חצי שנה עד שיפוג התוקף וזה היה סגור כל הזמן הזה. (למרות שכשפתחתי, המכסה של ההרמטיות יצא ביחד עם המכסה פלסטיק, בניגוד לDeca, אבל זה קורה הרבה)
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני מישתמש מנוז אכשיו והוא ניראה שונה לגמרי ממה שראיתי בתמונה שלך.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אחי עזוב את זה לא הייתי מכניס משהו שניראה ככה לגוף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחח מזכיר לי את הרוונג' ספורט שקניתי (משקה איזוטוני) אחרי כמה חודשים גם הוא נהפך לגוש כזה, אבל אותו אני שם תמיד על המקרר ככה ששמש לא מגיעה אליו.. אולי לחות או משהו הרסה את זה
בכ"א אתה אפילו לא פתחת את הקופסה וזה נראה חרא בלבן.. לדעתי אם זה עם טעם מגעיל + נראה ככה אז אין סיבה להשתמש בזה אה ולמרות שהרוונג' ספורט שלי נראה ככה אני משתמש בו מדי פעם והוא דווקא אחלה, אין טעם לוואי.. סתם התמצק
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה גנוב? מי מכר לך ת'חרא הזה? תחליף ומהר!!! זה לא אבקה זולה.
דרך אגב, את הדקה סטאק תסבול, מגעיל ביותר אבל עוד מעט תעקם איתו מוטות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיות שזה מלחתחילה היה ככה. חבל שלא פתחת.
לי קרה מקרה דומה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שזאת בעיה קוסמטית תנסה תמוסס במים קצת יש לnoz קצת טעם לוואי כזה של תפוז
|
![]() |
![]() |