|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() חברה התחלתי להשתמש בש"ש זה פשוט מגעיל היום הכנתי לעצמי שמתי 100גרם ש"ש בננה וחלב פשוט הקאתי תנשמה זה כל כך לא טעים שמתי בבלנדר כמובן זה יוצא ממש לא טעים השאלה שלי איך אתם מכינים את ה ש"ש שלכם עם מה אתם מערבבים כדי שהטעם יהיה עוד בסדר יחסית:]? אשמח לעצות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מפקח ראשי
|
![]() יש לך באתר הראשי מתכון מעולה לש"ש .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בהתחלה אתה לא תבין איך ללעוס את זה, ולפני שתבין חצי קילו ש"ש יככב לך בארוחת הבוקר. סמוך על רבי
![]() |
#4 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כולם פה טענו שש"ש זה טעים כשיש לזה מרקם כזה דוחה ועוד טעם עוד יותר דוחה שאין לי דרך אפילו לתאר אותו עכשיו כשאני רק מדבר על זה עולה לי האוכל מאתמול ושלא תגידו שלא השקעתי, הכנתי איזה 3 מתכונים שונים ואפילו בזבזתי מהחלבון שלי ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: ישראל ישראלי
עוסק ב:: איש קבע
|
![]() האמת אני תמיד מפזר כפית-שתיים של סוכר חום רק מעל השיבולת שועל, מחכה עד שהסוכר נמס,
ואז אוכל.... ממש טעים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() כמעט ואין דבר מדוייק יותר ... הייתי נחנק כל בוקר עם קוטג' ולחם ... עד שthe sun גילה לי את הש"ש ![]() עכשיו זה 350 גרם בכל בוקר עם חלב פירות ויוגורט בפנים ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() חברה לא מצאתי באתר כלום יש מצב למכתונים איך אתם מכינים את זה תודה מראש.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
אחי יש פול פוסטים על זה תחפש ותמצא, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() שים קצת סוכרזית ונגמר העסק...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תערבב אם חלב בבלנדר, אני לא אומר שזה יוצא טעים, אבל זה ממש רחוק מלהיות מגעיל (אולי במירקם)...
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() ש"ש לקערה + מים מהברז = ובתאבון !
אני כבר חצי שנה מתחיל את הבוקר ככה ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
הארדקור! עם מים איזה רצח ....
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תבשל את זה ותשפוך לתוך קערה עם חלב בטעם בננה/שוקו/ווניל או חלב+שוקולית/קקאו וממתיק או מעדן חלבי בטעם שוקו/ווניל או יוגורט פירות. תוסיף פירות יבשים ואגוזים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוכל בבוקר 6 כפות עם קורננפלקס ו4 כפות עם יוגורט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() תעשה מה שמנדרין אמרה ותפסיק לבכות כבר זה טעים!!!!!!!!!!!!!!!111 אחד אחד
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה בלי להעליב חפרתם וטחנתם את כל הנושא של הש"ש.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר מתחיל
|
![]() אחי תערבב ש"ש עם קצת סובין שים כף סילן או חמאת בוטנים תוסיף קצת צימוקים אגוזי מלך ובננות ויוצא בן ****..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() יש כאן כמה המלצות ממש טובות.
המלצה שלי זה דיי ערבוב של כמה דברים. תוסיף חלב סוכר חופ וחמאת בוטנים, דחוף לבלנדר. זה יוצא ממתק! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() 8 כפות שיבולת שועל+חלב+כפית סוכר (לפעמים 2)
ככה כל בוקר פשוט מעדן! אני שם את זה גם בשייק אחרי אימון עם פירות יבשים וחלב ועוד מרכיבים סודיים יוצא סוף! |
![]() |
![]() |