|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() למי "עדיין" זוכר אני יעשה שאלון קטן על איך התחלתם להתאמן ,
5 שאלות ככה לא משהו רציני 1.מה נתן לכם את ההשראה \ מוטיבציה ראשונית לעשות סט ראשון ולהציב מטרה 2.איך התאמנתם באותו זמן? 3.איך הייתה התזונה שלכם באותו זמן? 4.מה הייתה המטרה שלכם? 5.כמה התקדמתם ? תענו על מה שאתם רוצים התחלתי להתאמן בערך כשאמא שלי לא אהבה את זה שהתחלתי להשמין ורשמה אותי לחוג שחייה , עם כמה חברים שהיו שמה ואפילו שזה רק " קורס" הייתה תחרות מי ישיג את מי ומי יעשה יותר בריכות ובערך מאז התחלתי לעשות כל מיני דברים ולאט לאט יותר ויותר , ואחרי כמה זמן קראתי איזה כתבה בעיתון על קוביות בבטן וביום שאחרי זה היה לנו הדגמה של תרגילים בבית הספר אז אתחלתי "רשמית" בעיקר הרבה מאוד מתח כפיפת מרפקים שכיבות שמיכה וכפיפות בטן , ושחייה , הדברים המוכרים , מה שמוזר שבאותה תקופה עשיתי 20~ מתח ומאז ירדתי כי לא אימנתי גב רציני תזונה חרא , מה ששחיפים אוכלים או מפחדים לאכול + הרבה ארוחות במזון מהיר שאיזנו הזבל הזה דפק לי את הגדילה ב172 למשך כמה שנים 4.שיפור ביצואים בשחייה > ריבועים בבטן > היקף יד > כוח > ועכשיו אני קצת חוזר לקטע של הריבועים והבודיבילדינג בגלל פול תגובות מבנות 5.מיד של 25~ ל36~ שקלתי בהתחלה 65 על איזה 25% ועכשיו 77 על 12%