|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
![]() שבוע טוב,
שאלה...אמא מתכננת לארוחת חג בשר אסאדו.... ב90% הוא יהיה נקי משומן זה בשר מספר 5 מי שמבין גוש ענקי : ![]() אני בחיטוב... אם אני יורד על דבר כזה שהוא רק אפוי בתנור ויבש ושרוף... זה נורא??? הרי יש שם הרבה חלבון<??? וכן יש לי תעבה לבשר בצורה גועלית... נו גם מרוקאי וגם בהמה!
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" נערך לאחרונה על ידי oz64, 21-09-08 בשעה 10:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא הייתי אוכל דבר כזה בחיטוב מכמה סיבות
1.אסדו זה נתח שומני מטבעו (לא משנה עם הקצב ניקה את את השומן הגלוי לעין) 2. בבשר אדום יש ערך קלורי יחסית גבוהה כך שיהיה לך קשה לאכול ממנו ולשמור על המסגרת הקלורית שלך ועדיין לצאת שבע 3.אם זה ארוכת הצ'יט שלך אז בסדר אבל גם בארוחת צ'יט אסור להיתחזר (אני סאופן כללי נגד ארוחות צ'יט בגלל הפיטוי הרב שבהם) בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: shahar
עוסק ב:: חייל משוחרר
|
![]() אחי חיטוא חיטוב זה ערב חג אתה יודע כמה אוכל ממין הולך להיות לי על השולחן בגלל זה ,זה רק פעם בשנה עם כול המשפחה וכול האוכל הכי טוב אז תן בראש פעם בשנה לא יקרה כלום תרוץ לפני ואחרי !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אז הוצאתם לי את החשק לרדת על בשר
![]() נראה לי אני אסתפק בקליפות ביצים בערב חג... עם כמויות השמן שהולכות להיות באוכל המרוקאי הערב חג אלליוסטור!!! גיל, מתימפרסמים מאמר על ראש השנה והחגים???
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תחשיב את זה כצ'יט מה הבעיה? לא צריך להרוג את עצמך, זה לא הקטע פה...
אתה צריך לשנות את ההרגלים שלך, שיש ארוחה משפחתית/יש חג תאכל עם המשפחה, אל תפריז יותר מדי עם האוכל אבל תאכל כמו כל בן אדם נורמלי. יום למחרת - קום כמו חדש ותחזור לתוכנית שלך.. פשוט ולעניין. הרי ממה שהשמנת אחרי הכל? מכל השטויות(חטיפים, ממתקים, עוגות וכו'), לא מהאוכל האמיתי. ושוב אין בעיה עם שום דבר כל עוד הכל בצורה מתונה. Take it easy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() נשמע בנזונה גוש בשר כזה הייתי נופל עליו כמו מטורף ... אבל תוותר אתה בחיטוב חבל אחי
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמו שהייתי אוכל פען ..בין ארוחה לאחרוה ועם הארוחה ![]() טוב ...נראה ...נתפנק בקטנה.... לא גוש שלם..חצי ![]()
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מה שאני הייתי עושה כשהייתי בחיטוב, הייתי אוכל.. מחשיב כצ'יט כמובן
ויום אחרי הייתי דופק ריצה תן לעצמך להנות זה חג.. פשוט אחר כך תשלם על זה קצת. לא נורא לא יקרה כלום תאמין לי. פשוט תמנע מחטיפים ממתקים ומתוקים כאלו ואחרים בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כניתי בשר כתף בקר צלי מעובד קפוא 10 אחוז מים מוספים ורשום 100 קק"ל ל 100 גרם, זה לפני בישול או אחרי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אחי גם אני בחיטוב ועכשיו בתקופת החגים זה קשה לשמור
וראיתי איך שנה שעברה שבקושי אכלתי ושאלתי בכל תבשיל מה יש בפנים איך אמא שלי מתעצבנת מזה...וזה גם לא נעים לשבת בשולחן ולא לאכול כלום אז תעשה כמוני אני דופק באותו יום בבוקר אימון, ואוכל כאילו זה יום מסה, ואז אני מרוויח קצת גדילת שריר, וקצת מילוי מאגרי גליקוגן- אני עושה דיאטה דיי דלה בפחמימות. ככה אני מתכוון לעשות גם בסוכות ויום כיפור. בשנים הקודמות לא צמתי, הפעם אני מתכוון לכבד אותה ולצום ובאותו זמן לנסות את השיטה אינטרוול פאסטינג או איך שקוראים לזה תחשוב כמה זמן ועבודה אמא שלך מוציאה על התבשילים האלו שיצאו טעימים ושכולם ייהנו אני לדוגמה אף פעם לא אומר לא לגוש בשר, גם בחיטוב וגם במסה אם זה בשר בחינם אני אוכל- אנטריקוט בקר ואפילו לשון בחיטוב .... |
![]() |
![]() |